• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

dado6340

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,737
bok svima. zovem se Dalibor. imam 40 god. radim na HŽ i pomalo se bavim sa zemljom. trenutno obradujem oko 12 hektara sto svoje sto u zakupu zemlje. vecinom je to ratarstvo ali i nesto rasplodnih krmača i 2 krave. kupio zetora 6340 1994 god sa 740 rs prije 2 god. a strojeve skupljam pomalo kako se kad moze sto kupiti, što polovno što novo.slika ce biti kad skuzim kako to ide. toliko za sada o meni.
 

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,737
hvala svima. vec vas dugo pratim i puno sam toga saznao od svih vas i zbog vas sam promijenio pogled na poljoprivredu. shvatio sam da to nije samo traktor plug i tanjuraca ( jednostavno receno) ali uzivam u tome pa sam se odlucio pridruziti vam se iako nemam bas nesto pametno za reci kad vidim kako vecina vas to radi.
 
B

BAGERISTA

Guest
Ljep pozdrav i dobrodoša.............:icon_pidu::icon_pidu:
 

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,737
Za početak evo kardana
za malčer do 2 m i ciklo mlin

free screenshot
za berač sa duplim zglobom i sigurnosnom sklopkom





za rotobranu sa sigurnosnim vijkom



i još njih par komada ali nisu bitni ni zanimljivi
 
Na vrh