• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Deafivem

deafivem

Novi član
Tu od
17 Velj 2014
Poruka
5
Pozdrav svima.
Na forumu sam Deafivem (potpuno ne važno)moje ime je Biljana. Rođena sam i odrasla u velegradu. Udajom sam stigla na selo. Malo primorsko selo na poluostrvu Luštica. Gde stoke skoro da i nema, starih ljudi uopšte. Danas kada su deca porasla ( njih petoro) imam vremena na pretek. Šta snjim? Gledajući svet oko sebe, bolesti, uzročnike bolesti i sve ostalo, mali doprinos mojoj deci je zdrava ishrana. Odakle početi, naravno mleko. Osnovna namernica našeg doma.Dan započinje s njim i sa istim završava. Kako biti siguran da koristim zdravo mleko, jedino sopstvenom kravom. E pa sad. Ja dete velegrada koje je krave gledalo u ZOO vrtu htela bih da se bavim kravama. Priznajem POJMA NEMAM ŠTA RADIM. :(blush):
Od mehanizacije imam deset prstiju, neznanje i dobru volju. Za početak dovoljno. Sve ostalo se nadam da ću naučiti od vas.
Molim Vas budite strpljivi samnom.
 

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,563
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Dobro nam došao deafivem.


p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.
 
Na vrh