• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Deutz-Fahr DX 3.60

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ide to vama, meni se sviđa ovaj manji DF, to je 65 ks?
Koji je ovo veći DF i koliko ima ks?

TorpedoTD45

Član
Tu od
20 Ožu 2010
Poruka
785
Gle onu prvu sliku kolege DEUTZ FAHRA-a, dva zelenka. Koji traktor je lepše od Dajca videti u polju? Na njemu oči ostaju.

B

BAGERISTA

Guest
Dobro ga perete vi u dubinu,,,,,svaka vam čast..:prayer::shock::prayer::prayer:

DEUTZ FAHR

Član
Tu od
12 Sij 2008
Poruka
37
Ide to vama, meni se sviđa ovaj manji DF, to je 65 ks?
Koji je ovo veći DF i koliko ima ks?

Dobro ga perete vi u dubinu,,,,,svaka vam čast..:prayer::shock::prayer::prayer:

Da to je DF DX 3.60 65 ks 86 god izvrstan je to traktor a veliki je DX 6.05 90 god sa 98 ks puzajućim brzinama kompresorom zračnim sjedalom prednjim kočnicama prava zvijer moj miljenik
Što se tiče dubine oralo se na nekih 30 cm za velikim je plug 3 brazde sip 3k 12 coli a za malim imt 14 coli ali mu ne znam oznaku

DEUTZ FAHR

Član
Tu od
12 Sij 2008
Poruka
37
Gle onu prvu sliku kolege DEUTZ FAHRA-a, dva zelenka. Koji traktor je lepše od Dajca videti u polju? Na njemu oči ostaju.

Nema ljepšeg prizora nego deutz u polju a tek kad su još dva to je prava stvar

B

budanec

Guest
e DEUTZ koliko tvoj deutz ima radnih sati. ja mislim isto tak nekak kupit pa me zanima dali se kvare jer neki kažu da se jako kvare, a jedni kažu da su jako dobri, a nitko od njih nema deutza.dali se bi isplatilo kupiti 3.60 s 5800 rs?

DEUTZ FAHR

Član
Tu od
12 Sij 2008
Poruka
37
e DEUTZ koliko tvoj deutz ima radnih sati. ja mislim isto tak nekak kupit pa me zanima dali se kvare jer neki kažu da se jako kvare, a jedni kažu da su jako dobri, a nitko od njih nema deutza.dali se bi isplatilo kupiti 3.60 s 5800 rs?

ovaj 3,60 ima 8000 h i sve je ok nema nekih kvarova

massey595

Član
Tu od
28 Stu 2012
Poruka
822
bok decki jel ima ko kakva iskustva sa deutz fahr dx4,7 turbo 90konja i jel vrjiedi 10000 eura inace je traktor 86.god i izgleda jako dobro nije pohaban

D

DF-germany

Guest
bok decki jel ima ko kakva iskustva sa deutz fahr dx4,7 turbo 90konja i jel vrjiedi 10000 eura inace je traktor 86.god i izgleda jako dobro nije pohaban

Da ti i na ovom postu odgovorim. Imam takav traktor, samo što je u mene zadnja godina proizvodnje, (inače su se proizvodili do 1990 g.). To su prave mašine. Ja sam svog kupio prije 3 g u slo i platio ga 12000 eura i nisam se ni danas pokajao. Taj nije skup ako je uredan. U mene su diskovne kočnice, i ima dvokružni zračni sistem. Obrati pažnju na prednjem trapu, da li ima lufta na dijelu gdje se spaja most i kratki reduktori tj. gdje se mota. Vidi jel brza getriba i kakav je iznutra, imal dodatno sjedalo, mogul se otvoriti desna vrata (u starijih modela ne mogu) i sl. Nisam vidio imal tegove, u mene su došli, 320 kg. mada bi mu ja stavio još dva ako gdje nađem. ZF je mjenjač u mene a potrošnja mu je zaista mala spram snage koju nudi. U svakom slučaju to ti je bolji izbor nego MF kojeg si gledao.

massey595

Član
Tu od
28 Stu 2012
Poruka
822
Da ti i na ovom postu odgovorim. Imam takav traktor, samo što je u mene zadnja godina proizvodnje, (inače su se proizvodili do 1990 g.). To su prave mašine. Ja sam svog kupio prije 3 g u slo i platio ga 12000 eura i nisam se ni danas pokajao. Taj nije skup ako je uredan. U mene su diskovne kočnice, i ima dvokružni zračni sistem. Obrati pažnju na prednjem trapu, da li ima lufta na dijelu gdje se spaja most i kratki reduktori tj. gdje se mota. Vidi jel brza getriba i kakav je iznutra, imal dodatno sjedalo, mogul se otvoriti desna vrata (u starijih modela ne mogu) i sl. Nisam vidio imal tegove, u mene su došli, 320 kg. mada bi mu ja stavio još dva ako gdje nađem. ZF je mjenjač u mene a potrošnja mu je zaista mala spram snage koju nudi. U svakom slučaju to ti je bolji izbor nego MF kojeg si gledao.

nema dodano sjedalo iznutra je stvarno ocuvan koliko sam vidio sve funkcionira kako spada tegove nema gume su skoro nove i da ZF mjenjac je za vrata ti neznam odgovrit jel nisam ni probao,po meni je traktor super isli samnom jos dva cocjeka gledat traktor koji se fakat razumiju unjih i isto to potvrdili

D

DF-germany

Guest
Ako je taj sa slike onda ima, manje sjedalo pozadi. Trebalo bi da ima i naprijed kočenje. U mog su diskovi, u onih starijih, nazad su doboši, ali bez obzira kočnice su mu odlične i bolje riješene nego u drugih. Vidiš samo ima li bravu na vratima, mada u nekih su vrata fiksirana ali može se ugraditi da se otvaraju. Mjenjač mu je odličan, ako je zf onda je usavršen u odnosu na neke starije verzije sa 4 brzine. Ako si s parama uzmi ga i bićeš zadovoljan. Deutz i fendt su ono što ti je bmw i merc u automobilima.

massey595

Član
Tu od
28 Stu 2012
Poruka
822
Ako je taj sa slike onda ima, manje sjedalo pozadi. Trebalo bi da ima i naprijed kočenje. U mog su diskovi, u onih starijih, nazad su doboši, ali bez obzira kočnice su mu odlične i bolje riješene nego u drugih. Vidiš samo ima li bravu na vratima, mada u nekih su vrata fiksirana ali može se ugraditi da se otvaraju. Mjenjač mu je odličan, ako je zf onda je usavršen u odnosu na neke starije verzije sa 4 brzine. Ako si s parama uzmi ga i bićeš zadovoljan. Deutz i fendt su ono što ti je bmw i merc u automobilima.

nazalost ga vise nema u oglasniku ima jos jedan al imam trenutacno neki drugi traktor u kombinaciji pa cu vidjet mozda i njega otidjem pogledat

adnan.jusic3

Član
Tu od
11 Lis 2012
Poruka
87
jel zna neko detaljne karakteristike df dx 3.6 il3.3?
masa,sirina,visina,medjuosovinski razmak,i sl.

adnan.jusic3

Član
Tu od
11 Lis 2012
Poruka
87
nerazumijem zasto Deutz vise ne pravi DX seriju!
i da nij neka firma otkupila licencu za daljnju proizvodnju traktora baziranih na dx-u?

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Uuuu kolega,ti slabo pratiš nove modele traktora. Više ti Deutz nije posebno,sada je Deutz-Fahr odnosno SDF grupacija Same,Deutz-Farh,Lanbgorhini i Hurlimann u toj grupaciji.
DX serija se radila negdje od 85-95godine,a sada je novo doba i rade se moderniji traktori sa elektronikom. DX je bez elektronike i stara mašina,sada su noviji strojevi sve elektronika,ima nešto i mehanike ali nije to ko nekad.

adnan.jusic3

Član
Tu od
11 Lis 2012
Poruka
87
Uuuu kolega,ti slabo pratiš nove modele traktora. Više ti Deutz nije posebno,sada je Deutz-Fahr odnosno SDF grupacija Same,Deutz-Farh,Lanbgorhini i Hurlimann u toj grupaciji.
DX serija se radila negdje od 85-95godine,a sada je novo doba i rade se moderniji traktori sa elektronikom. DX je bez elektronike i stara mašina,sada su noviji strojevi sve elektronika,ima nešto i mehanike ali nije to ko nekad.

ma znam za SDF GRUPACIJU al me zanima da nije, pored torpeda, jos neka manje poznata firma uzela licencu za stare dajceve(ukljucujuci i dx seriju)
a kad kazem dx mislim prvenstveno na izgled jer nema finijih traktora od njih a ovi novi dajcevi: agrotronovi,agrofarmovi i sl. a da ne govorim o novim zetorima,john deerevima -oni nelice ninašta.
poredjenja radi:ferguson je prodao licencu sirom svijeta,pola firmi koje rade traktore imaju parkens motor.
kome je sve deutz prodao licencu i dali za dx seriju?

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ako si čuo za CIRTA traktore, oni su vrlo slični DX-u, al neznam gdje i dali se još uvjek rade!

Najnoviji postovi

Na vrh