Ide to vama, meni se sviđa ovaj manji DF, to je 65 ks?
Koji je ovo veći DF i koliko ima ks?
Dobro ga perete vi u dubinu,,,,,svaka vam čast..rayer::shock:rayer:rayer:
Gle onu prvu sliku kolege DEUTZ FAHRA-a, dva zelenka. Koji traktor je lepše od Dajca videti u polju? Na njemu oči ostaju.
e DEUTZ koliko tvoj deutz ima radnih sati. ja mislim isto tak nekak kupit pa me zanima dali se kvare jer neki kažu da se jako kvare, a jedni kažu da su jako dobri, a nitko od njih nema deutza.dali se bi isplatilo kupiti 3.60 s 5800 rs?
bok decki jel ima ko kakva iskustva sa deutz fahr dx4,7 turbo 90konja i jel vrjiedi 10000 eura inace je traktor 86.god i izgleda jako dobro nije pohaban
da to je taj isli smo ga gledat traktor je stvarno zmaj pali ko mina, nova turbina je gore,na mjenjac nemam prigovora stvarno nema lufta itd...jel to ovaj???http://www.njuskalo.hr/traktori/massey-ferguson-3125-dina-oglas-6072174
vrijedi pogledati ........ još k tome dogovoriti kupoprodaju
bok decki jel ima ko kakva iskustva sa deutz fahr dx4,7 turbo 90konja i jel vrjiedi 10000 eura inace je traktor 86.god i izgleda jako dobro nije pohaban
Da ti i na ovom postu odgovorim. Imam takav traktor, samo što je u mene zadnja godina proizvodnje, (inače su se proizvodili do 1990 g.). To su prave mašine. Ja sam svog kupio prije 3 g u slo i platio ga 12000 eura i nisam se ni danas pokajao. Taj nije skup ako je uredan. U mene su diskovne kočnice, i ima dvokružni zračni sistem. Obrati pažnju na prednjem trapu, da li ima lufta na dijelu gdje se spaja most i kratki reduktori tj. gdje se mota. Vidi jel brza getriba i kakav je iznutra, imal dodatno sjedalo, mogul se otvoriti desna vrata (u starijih modela ne mogu) i sl. Nisam vidio imal tegove, u mene su došli, 320 kg. mada bi mu ja stavio još dva ako gdje nađem. ZF je mjenjač u mene a potrošnja mu je zaista mala spram snage koju nudi. U svakom slučaju to ti je bolji izbor nego MF kojeg si gledao.
Ako je taj sa slike onda ima, manje sjedalo pozadi. Trebalo bi da ima i naprijed kočenje. U mog su diskovi, u onih starijih, nazad su doboši, ali bez obzira kočnice su mu odlične i bolje riješene nego u drugih. Vidiš samo ima li bravu na vratima, mada u nekih su vrata fiksirana ali može se ugraditi da se otvaraju. Mjenjač mu je odličan, ako je zf onda je usavršen u odnosu na neke starije verzije sa 4 brzine. Ako si s parama uzmi ga i bićeš zadovoljan. Deutz i fendt su ono što ti je bmw i merc u automobilima.
Uuuu kolega,ti slabo pratiš nove modele traktora. Više ti Deutz nije posebno,sada je Deutz-Fahr odnosno SDF grupacija Same,Deutz-Farh,Lanbgorhini i Hurlimann u toj grupaciji.
DX serija se radila negdje od 85-95godine,a sada je novo doba i rade se moderniji traktori sa elektronikom. DX je bez elektronike i stara mašina,sada su noviji strojevi sve elektronika,ima nešto i mehanike ali nije to ko nekad.