• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prodajem Dijelovi od tamića

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
28,899
Konzole bloka motora i polutke klipnjača bez bloka sa istim brojem i pripadajučih klipnjača vrijede ravno 60 lipa po kili, takva je navodno trenutna cjena.
 

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,903
vjerujem, neki traže 200-300 kn za sam rezervar, a karter bude još 50-100, a nek je remenica još koju kn.. ima još par sitnica, poklopac zupčanika, nekih bakrenih grana... žao mi je bacit, a ako nekome treba, nek nešto ponudi u zamjenu i nosi, više volim da mi netko nešto interesantno ponudi.
ostala je i linijska pumpa, ali mislim da ću nju ostavit. žao mi je što su raskopali ispravan motor, ali nisam bio tu kad su ga dovezli, izvađena je radilica, samo je to trebalo, a ostalo se razvlačilo, uvijek bilo šteta bacit. napravljena je jednoosovinka od šasije i onda je stajala vani godinama. nju sam izrezao, šasija je propala. pa ako kome sad treba, nek nosi... otići će, polako.
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
28,899
To sam napisal u vezi djelova koje sam navel radi tebe, ai nekog ko bi možda uzel da nemate ni jedan ni drugi problema.

Sve ostalo je i više nego iskoristiva roba :icon_super:
 

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,538
ajde samo da uskočim pitanjem, ima li tko pojma koliko vrijedi motor od tamića kompletan...susjed mi ga nudi, a sam se neznam postaviti...pomozite i neka admini obrišu moje pitanje.
 

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,903
2000-3000 kn. pošto ti ga nudi? btw, našao sam ti čovjeka koji je imao saugas traktor :)
 

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,538
fala za motor...nit on zna pošto bi mi ga nudio, nit ja znam pošto bi ga uzeo...najgore sa takvima...

e za ovaj traktor na drvni plin, bilo bi bolje da si našao nekog tko ga sad ima, a ne past tense...:s:
 

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,903
Jeeee, ali čovjek zna raditi s tim traktorom, a ja, slučajno znam gdje je završio taj traktor i stupio sam u kontakt s nekim i po tom pitanju i rečeno mi je da ga mogu doći vidjeti, slikati... Sve osim da ga odvezem, a to bih najviše volio. Sad, na tebi je da dođeš, a ja ću organizirati ostalo...

Ma, takvi najčešće bace motor u staro željezo i dobiju za njega 20x manje nego su mogli. Tako mi je i jedan stari nedavno za t40 tražio 1000 eura, a traktor raspad sistema. Čak sam i mislio uzeti, ali brate mili... Ja imam neku kombinaciju u koju bi mi taj motor trebao, samo je pitanje o kojem se točno radi?
 

Najnoviji postovi

Na vrh