• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

DILEMA

  • Temu pokrenuo Guest
  • Datum prvog posta
R

Ratarko

Guest
@ Krx požega
Ratarko, koji bi radije onda Lamborghini R3 Evo ili Taj Claas. Po čemu je bolji osječaj u vožnji, to je valjda Claas Celtis?

Teško je reči kakav je taj novi Lamborghini Evo , mislim da ga još nitko nije kupio u HR što opet ne znači da nije odličan :roll:

Å to se Claasa Celtis tiče sviđa mi se zato što je "mekši" na bilo kojoj komandi (mjenjač , kvačilo , gas ) , Johan Deere je nekako "grublji" , "tvrđi" , teško je to objasniti.

Moj Hurliman 85 KS je po pitanju svega lošiji od toga Claasa
 
G

Guest

Guest
Pozdrav i vama!!!

JA SAM SITNA RIBA...PEDESETAK HEKTARA A NOVI TRAKTOR NARAVNO ZBOG POREZA JER IMAM MALA DAVANJA OVE GODINE...MARIO PA TI SI TAMO NEGDJE KOD LAMBORGHINIJEVOG ZASTUPNIÅ TVA..UMALO SAM POGODIO UPRAVO TAKVOG KAO TVOG JESI ZADOVOLJAN S NJIM..pozdrav još jednom ratarku i 108.
 
R

Ratarko

Guest
@ Krx požega
JA SAM SITNA RIBA...

Nema medju nama "sitne ribe" , svi smo mi poljoprivrednici...

pozdrav još jednom ratarku i 108

Hehe , 108-ma IDE DALJE !
 
G

Guest

Guest
dilema

Mario de vidi tamo sa susjedom za tog R6 švabu s prednjim hidraulikom i vratilom..zna on samo reci za dečke iz požege..zaboravi` ime gospodina sa sivim Nissanom nekidan je bio kod mene ...imamo sad ovlaštenog servisera za lamborginija tu u blizini..taman bi bila odlična reklama za ovaj naš kraj koji vrvi od poljoprivrednog neukusa...
 

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
3,041
Stavio sam ti iskaznicu od njega. Najbolje je da sam pitaš sam. Pitaj odmah za cijenu R6 130, mislim da nije puno skuplji od R6 110, a to je puno veči traktor i mislim da ima više standardne opreme.



Sa svojim sam zadovoljan, ali R6 je puno bolji što se tiče funkcija, i može imati amortiziranu prednju osovinu što ti ja svakako preporučam, ja ne bi na tvojem mjestu kupio R6 110 nego 130, jer mislim da nije velika cjenovna razlika.

Ratarko ti si napisao da ima Claas mekši gas , i moj lamborghini ima mekan gas pa mi se to ne sviđa kad voziš po neravninama.
Kolika je cijena toga Claas-a?
 
R

Ratarko

Guest
@ Mario
Ratarko ti si napisao da ima Claas mekši gas , i moj lamborghini ima mekan gas pa mi se to ne sviđa kad voziš po neravninama.
Kolika je cijena toga Claas-a?

Mislio sam na mekši odziv gasa a ne onako brutalan kao u Johan Deera , nisam mislio na mekanu papučicu gasa.
Teško mi je objasniti zašto mi se dopao taj Claas jer mi fai riječi.
Jednostavno cijeli traktor je dobar i snažan te odaje dojam sigurnog i kvalitetnog traktora kad sjediš za volanom.
Recimo ono njegovo "turbo kvačilo" mi se isto sviđa , luda stvar kako to izgleda u polju kada mu zakvačiš dvije 8 tonske prikolice ( "zmajevke" ) pune repe i dodaš gas do kraja a on polako kreče bez ukopavanja točkova u mjestu i slično.

Å to je to 108?

Sto osma je Slavonko-Brodska "ratna" brigada , ZNG .
 
R

Ratarko

Guest
@ mario
Sada više nemam volju za R2.

Hehee , jesam te prešao , ha ?
Nemoj ti mijenjati svoja razmišljanja na osnovu onoga što jednan čovjek piše na forumu :lol:

Ima i jedna crna strana po pitanju Classa a to je da je prvi servis bio 4500 kn !
Za moga Hurlia je bio 1500 kn , neznam kako je za R2 .
 

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
3,041
Jeli to istina što sam ja čuo da u John deere motore ne smije iči plavi dizel nego eurodizel, jer je on čišči , a ako se to ne poštuje gubi se garancija?
 
R

Ratarko

Guest
Neznam za to .
Bio sam kod njih prije godinu dana i onda tako nešta nije bilo , možda sada ima to pravilo , tko bi znao.

Fendt to riješi na taj način da ugrađuju još dva prečistača za naftu i onda normalno točiš plavi dizel i i maš garanciju.
 
G

Guest

Guest
dilema

Bit če nešto budete obaviješteni..najvjerojatnije "tek" oko Božiča sad smo u drugim poslovima... 8)
 

duko009

Novi član
Tu od
20 Srp 2015
Poruka
1
Bok, ljudi...
da ne otvaram novu temu tu cu pitati...
Planiram kupiti Deutz Fahr 5090.4 ecoline dt, jel ima neko informacija o tom stroju, i jel dobar motor taj kojeg koristi, farmotion 3,9L 88ks...
Bio bih zahvalan kad bi neko ko zna rekao jel to ok traktor...
 

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,272
Oooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kolko ti je stara tema, pola slova nevidise,
Po ovoj temi samo ti mogu reći, dilema je kad ležiš u b. krevetu, sa jadne strane ti je BUUUM plavuša, a sa druge strane peder.
Kome okrenuti leđa??????????????????????????
 

Najnoviji postovi

Na vrh