• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Divovske tikve

marke

Član
Tu od
4 Sij 2016
Poruka
307
Gdje ima kupit sjeme divovske tikve.?
Gledam na netu al nema ozbiljnih prodavača

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
E, to su prave tikve, danke na pitanju, ja znam di se moglo kupiti.
I da si to pitanje postavio prije tri tjedna, mogao si i sjemenke dobiti. U Italiji sam ih držala u rukama i vagala - uzeti ili ne uzeti, i odložila sam pakiranje, dva eura mi je ostalo u đepu, a ja divovske tikve sadila nebum.

A sada niti ti, ako ne dobiješ upute di ih naći. Hehe.......

Bratko

Iskusan lik
Tu od
26 Velj 2014
Poruka
1,029
Idi na stranicu big pumpkins. com i tamo preko dnevnika uzgajivača stupi u kontakt s nekim od uzgajivača i ima ljudi koji će ti poslati sjeme za simboličan iznos. Drugi način je da se učlaniš (platiš članarinu). Ja sam nabavljao sjeme na prvi način.

sarago

Novi član
Tu od
12 Ožu 2012
Poruka
27
za vikend sam tek kod kuće, pa ću pogledat dali imam još koju sjemenku. Mislim da bi bile još 2-3.

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
imam ja sjemenki al neda mi se to slat....

izvađene iz tikvi od preko 100kg, koje bi bile vjerojatno i veće da je vođena briga o njima.
rasle na njivi sam onak posađene bezveze ko i domaće...
ako si oko Karlovca i ZG platiš pivu i dam ti par sjemenki :)

Na vrh