• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

djadjo74

  • Temu pokrenuo djadjo74
  • Datum prvog posta
D

djadjo74

Guest
Poštovanje i veliki pozdrav svim članovima, administratorima, moderatorima i prijateljima foruma. Moje ime je Slađan, imam 40 godina i živim u Prijepolju, Zlatiborski okrug, jugozapadna Srbija. U blizini grada posedujem zemlju (imanje), na nešto ispod 800m, nadmorske visine, zemlja je solidnog kvaliteta, blagog nagiba, položaj jugoistok. Ukupna površina je nekih 5,5ha,od kojih je 1,5ha pod šumom a ostalo je obradivo zemljište. Od toga oko 1ha je pod voćnjakom, najvećim delom u pitanju su šljive različitih sorata, ali imam i jabuke, kruške, trešnje, višnje, kupine jagode itd. U tom sklopu se nalazi i stara porodična kuća sa svim pomoćnim objektima i jakom izvorskom vodom. Voćarstvo je moj hobi već 20 godina prvenstveno šljive i proizvodnja kvalitetne rakije. U narednom periodu planiram da parcijalno proširujem voćnjak, jedan deo (oko150stabala) već ove jeseni. Aktivni sam član i poljoinfo foruma Srbije a eto odlučio sam se da se pridružim i vama, kako bih nadam se naučio još nešto novo, usvojio različitosti, preneo neka svoja znanja i iskustva, doprineo radu foruma, družio se i stekao nova poznanstva...PS Očekujem da ću naići na razumevanje kolega oko eventualnih jezičkih razlika u izgovoru, tj pisanju pojedinih reči ili gramatike... :(hi):
 
Posljednje uređivanje:

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,800
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Bok djadjo74, dobrodošao na Poljoprivredni Forum.


p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.
 

Najnoviji postovi

Na vrh