• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Dogodovštine iz naših života

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,845
Pada mi na pamet ideja da probam kontaktirati proizvođača kanti Jupola pa da se na njih ispiše neka posveta, ali me strah da to nebu dobro jer več vidim Lijesku kak leti u Zreče da tam posvete jedan ključ 13........
Danas je jedan od onih dana za ucrtati u kalendar crvenim slovom.
Između za mene odličnih vijesti o kojima bum napisal poneku besedu u nekoj drugoj temi, našel sam se s kolegom @lijeskakc na kavici.

Mogu samo još jednom reči hvala, svaka čast na ideji i realizaciji i nakloniti se do poda

Mislim da je svima jasno da ovaj poklon bude visel iznad panka.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,845
Tako je, za trud i za ideju svaki lajk treba dati Lijeski (y)
A ja moram prijatelju sliku poslati pošto se više ne druži sa nama :ROFLMAO:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,845
Ništa,,ti mu se revanširaj,,
Recimo,,napravi mu jupolku od prokroma,,da je nemože sjebat do kraja života,;)
Nisam ja baš za umjetnine proizvoditi, a nemam baš ni ideja ali vjerujem da mu se na neki način odužil.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,955
Besposlen mozak je vražje igralište, tako su mi jednom rekli...

Vrtim neki svoj film i onda sam na polici našel "ove" knjige koje su danas "crna magija", ili beskorisno štivo.
Kud plovi ovaj brod 🤔

1000014998.jpg

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,503
Dobro veče!!!
Baš u ove sate na današnji dan, prije deceniju jedna budaletina 20241201_172420631.jpg je postala član ovog foruma,,, za tih 3650,,, i nekih dana,, on je svašta brljavio po ovom forumu,,,ako je koga slučajno svojim postovima uznemirio,povredio,, ja se u njegovo ime izvinjavam,,jer ja ga dobro poznajem,, to je obična Bosanska dobra duša!!!
Zato mu oprostite,,jer nije zloćko,,,
:ppozdrav:a kao da je juče bilo,,,cccc,,
Ništa ja ću da nazdravim,, pa budete me trpili makar još jednu deceniju (y)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,555
Lijepo je kaj si se i nas "Cockta-šta" sjetil...ali jedno Tuzlansko uvijek može (ako dobro zamezimo) ;)

Drago mi je da si već 10 g. z nama i da nas još trpiš :D

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,845
a kao da je juče bilo,,,cccc,,
Boga mi, kao da je juče bilo.
Kaj buš, život je ko rola wc papira, čim ga manje ima brže se odmotava....

Meni je također drago kaj smo koju pametnu, i koju manje pametnu razmjenili u tom proteklom vremenu, a vjerujem da bumo ih još puno razmjenili (y)

Nego.
Ako ja dobro pamtim u tih 10 let ti si se među nama pohvalil sa jednim zidanim imanjem, a vidim ja ti ne posustaješ. Čak bi se usudil reči da napreduješ.
Želim ti da idučih 10 napraviš barem još dva :ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh