• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

dragan82

D

dragan82

Guest
Zovem se Dragan i zivim u Svicarskoj, grad Losanna inase rodom iz Srbije grad Despotovac. Ja sam bivsi poljoprivrednik , sadasnji trgovac poljo.masinama. Clan sam vise foruma. Nadam se da ce vam biti lepo samnom na vasem tj. nasem forumu.
 

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
889
pozdrav i dobro došao. poznajem te sa drugog foruma i imaš dosta dobre strojeve.
 
D

dragan82

Guest
Bolje vas nasao i potrudicu se da obogatim ovaj forum lepim slikama.
Ja imam veliku ljubav prema masinama i prema zemljodeljstvu. Odkad sam u Svicarskoj imam kontakt sa najnovijim i najmocnijim masinama , ali nemam zemlju koju bi mogao da obradjujem . Mozda i sam moj odlazak od kuce u beli svet je ucinio to da se preterano puno povezujem za masine. Mozda je to zato sto nekada nisam mogao sebi sve to da priustim a bilo mi je jako potrebno.

U poljoprivredi sam prosao sve moguce etape: znam sta znaci imati samo Rakovicu 60 , znam sta znaci nemati para za vestacko prehranjivanje i tako dalje i tako dalje.
Zato za bilo koji savet , ja cu biti svima na raspolaganju.
 
Na vrh