• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Edi

Edii

Novi član
Tu od
1 Ruj 2014
Poruka
2
Bavim se plasteničkom proizvodnjom povrća poslednjih nekoliko godina i to u četiri manja plastenika- s tendencijom povećanja proizvodnje.
Živim u Elemiru, selu u Vojvodini.
 

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,567
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Pozdrav Edii, dobrodošao na Poljoprivredni Forum!


p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.
 

Edii

Novi član
Tu od
1 Ruj 2014
Poruka
2
E da, dakle čitam svakodnevno poruke u temi paradajz (da ne pomislite da me nema:icon_e_wink: ). Znanja , iskustva / svaka čast...
...i vaše nedoumice oko priprema za ulazak u EU, dakle stigao sam do oko 100-te strane teme Paradajz, i mene sada brinu. Kod nas i ne znam gde bih se informisao u vezi nekakvih priprema za ulazak u EU, da li ću sa manjom proiyvodnjom moći da konkurišem marketima, da li je neophodna diploma da bih proizvodio i sl.
Još jednom , dosta toga saznao sam na forumu.
Topli pozdravi iz hladnog i kišovitog Banata.
Edi
 
Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh