• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
ja kipam u silose na farmi..i onda kad mi treba lova to oću prodati...e sad kam moram ić da napunim prikolicu? ako idem tamo di kipam i tamo iznad je cijev al niš ne curi u prikolicu :roll: i još jedno pitanje tam pored toga za kipanje su kao 4 silosa...al neznam ak je to za strojeve il se može kipat kaj unutra(ne mislim na ona 2 velika kod ulaza nek tam u sklopu garaže...)
e to ni ja neznam...pretrazil sam cijelu mapu i nisam nasel...tak da ja odma to prodajem......ja nemam nikakve druge silose.....mozda tu mozes uzimat s utovarivacem....probaj tu kipati nesto..... probaj poslikt...ako ti nije problem.....(mislim u kojoj se to garazi nalazi)

V

vedo

Guest
kakve vi samoutovarne prikolice koristite????:scratch

Nađi onu što je pobijedila na Mod Contestu Pottinger,ja je koristim,stvarno predobra prikolica.Ima jako dobre animacije kipanja :shock: ;)

Kristijan6

Novi član
Tu od
8 Lis 2011
Poruka
0
X=spuštanje stabilizatora
W=podizanje ruke
S=spuštanje ruke
A=pomicanje lijevo
D=pomicanje desno
na numberačkoj tipkovnici
4=otvaranje korpe
6=zatvaranje korpe
možda je obrnuto
8=podizanje druge ruke
2=spuštanje druge ruke
nadam se da sam pomogao :)

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,448
X=spuštanje stabilizatora
W=podizanje ruke
S=spuštanje ruke
A=pomicanje lijevo
D=pomicanje desno
na numberačkoj tipkovnici
4=otvaranje korpe
6=zatvaranje korpe
možda je obrnuto
8=podizanje druge ruke
2=spuštanje druge ruke
nadam se da sam pomogao :)

imal ko link od neke balirke da nije rolo i velike kvadar bale ko npr sipma deutz fahr...

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
lsScreen_2011_10_26_17_32_44Kopiraj.png

lsScreen_2011_10_26_17_51_36Kopiraj.png

Najnoviji postovi

Na vrh