• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
???? zkj se to meni onda nedogada kad kopcim na doljnju kuku
vozim se u 24 na 2200 i ide 43 i kad zakocim onda mi se automacki prebaci u 14 brzinu
jel se vama pale zaruljice zec/kornjaca kad ste u sporima i kad ga ganjte malo brze

a stisneš tipku end ili delete nezz sad točno koju i onda ti ne prebaciva u 14 kad kočiš...neg ostane u brzini u kojoj jesi....bum išel pogledat u igricu pa ti kažem koja je točno tipka

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
jel zno zkj mi se dogada ovo
izadem iz TM i udem u TD80D ili neki drugi traktor i ocu u opet u TM i zasteka mi kod vrati i nece mi uc u kabinu nit mi se nece kamera okretat
i onda uzmem drugi traktor i onda mi se TM pomice tj kak ja pomaknem ovaj drugi traktor tak mi se i TM pomakne :scratch

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
jel zno zkj mi se dogada ovo
izadem iz TM i udem u TD80D ili neki drugi traktor i ocu u opet u TM i zasteka mi kod vrati i nece mi uc u kabinu nit mi se nece kamera okretat
i onda uzmem drugi traktor i onda mi se TM pomice tj kak ja pomaknem ovaj drugi traktor tak mi se i TM pomakne :scratch

kaže vedo *ebi me ak kontam...ni ja ne kontam...al *ebeš me ak taj tvoj komp ni dobil temperaturu i gripu...

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,366
Pa kad sjedne u drugi traktor, onda vozi i taj traktor i TM. Jednako se pomakivaju oba traktora, a on vozi samo jedan.

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
slusaj vamo
prvo udem u TM malo sa njim radim onda udem u drugi trakotr i sa njim radim
i onda ocu opet u TM i zasteka mi kod vrati ne otvore mi se vrata da udem u traktor nego mi staji vani i kad stinem C da mi je kamera iz vana nemogu ju okretat i onda stismen TAB da udem u drugi traktor onda vozim taj drugi traktor i TM ali ja u TM opce nisam a pise da jesam
imam onaj mod kad stisnem CRTL i neki broj da si uzmem taj traktor/kombaj
i onda pise da sam u jednom i drugom traktoru
sad skontali :scratch:scratch

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
a možeš stavit link od toga moda što kažeš da imaš pa budem ja vidio,možda je i do njega što nemora bit...

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,428
???? zkj se to meni onda nedogada kad kopcim na doljnju kuku
vozim se u 24 na 2200 i ide 43 i kad zakocim onda mi se automacki prebaci u 14 brzinu
jel se vama pale zaruljice zec/kornjaca kad ste u sporima i kad ga ganjte malo brze

tak je i meni kad zakocim odma mi prebaci u 14 brzinu al nema veze i onak ne igram sa tm :partyman::partyman::partyman:

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,428
eto da malo osvježimo temu evo koja slika naravno JD 6100 i krone+XDisc
lsscreen20120112093343.png

eto ga jos vise puna
lsscreen20120112093611.png

evo malo po noci
lsscreen20120112094023.png

i evo lijepog dana opet hehe
lsscreen20120112100041.png

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
slike su ti fenomenalne
:rolfer::rolfer::rolfer::rolfer::rolfer::finga:
sve se (ne)vidi

V

vedo

Guest
Petretiću,linkovi ti nevaljaju,gdje li si ukrao slike ovaj put??

Radi ti samo jedna slika,ali i ona je MRAK!

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Petretic...
moze link John Deerea ? Baš mi se svidja a uz to da provjerimo jel ti nas ovdje hebes il si ti to istinski igrac....

Na vrh