• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

denimede8

Član
Tu od
8 Lis 2011
Poruka
32
E moze li mi neko dat link od neke dobre mape za farming simulator 2011 i koja ne steka. Hvala unaprijed.

R

Rakovica 65.

Guest
tocno tako al kako da ja prodam pivu mislim kako da delam meso tam sam vidio prikolicu stočara sam kaj je problem u tome kaj ima puno odma strojeva i jos nesto nisam udaril glavom u zid nek sam opal s kreveta hehehehe i to pomaze i meni nece kupit krave ???

kako da kupim krave i kako da pivo napravim

F

franja

Guest
E moze li mi neko dat link od neke dobre mape za farming simulator 2011 i koja ne steka. Hvala unaprijed.
probaj s alpen map v2,skmap v3 ili farmer dream dost zgodne mape

V

vedo

Guest
Ovolike slike citirao,radi gluposti -.-''''''

Petretiću,kako se zove ova mapa?

denimede8

Član
Tu od
8 Lis 2011
Poruka
32
Stalno me izbaci van iz igre farming simulator 2011 kad stavm novu mapu
ovako da objasnim stavim drugu mapu i udem u igricu i dok mi ucitava mapu izbaci me van svaki puta s bilo kojom mapom jedino sa orginalnom me ne izbaci, ako neko zna zasto.

David Deutz

Novi član
Tu od
21 Svi 2011
Poruka
15
Stalno me izbaci van iz igre farming simulator 2011 kad stavm novu mapu
ovako da objasnim stavim drugu mapu i udem u igricu i dok mi ucitava mapu izbaci me van svaki puta s bilo kojom mapom jedino sa orginalnom me ne izbaci, ako neko zna zasto.

gdje ubacuješ mapu

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
ne tu...nego stavljaj tu
C:\Users\Stancin\Documents\My Games\FarmingSimulator2011\mods
ja tak radim i sve je dobro....

Najnoviji postovi

Na vrh