• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
naravno da mogu..samo malo pričekaj da ga najdem.. :weedman::weedman:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Dok ti tražiš, evo jedna slikica :)

Nezgodna nizbrdica...
lsscreen20120222183321c.jpg

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Nemre ni ovaj :S

Nego, da ja vas pitam.. Netko je bacil link sa Youtube, bager kako kopa, pa ako mu nije problem da opet baci, jer sam se ubil tražeći...Hvala !!

E

ekky97

Guest
Nemre ni ovaj :S

Nego, da ja vas pitam.. Netko je bacil link sa Youtube, bager kako kopa, pa ako mu nije problem da opet baci, jer sam se ubil tražeći...Hvala !!

Ja sam bio postavio taj video ali ga ni ja nemogu naci! :madmana::madmana:

D

dario987

Guest
ima li netko neku malu mapu di skoro nema nista njiva samo 2-4 male nestignem raditi sa malim strojevimaili kako da produzim vrijeme dozrijevanja lultura moze li se u GE-u ili*??

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
ima li netko neku malu mapu di skoro nema nista njiva samo 2-4 male nestignem raditi sa malim strojevimaili kako da produzim vrijeme dozrijevanja lultura moze li se u GE-u ili*??

to je najmnji problem uzmi velike strojeve
:mrgreen:

markotk

Član
Tu od
30 Stu 2010
Poruka
127
ako zelis produziti vrijeme dozrijevanja u nekoj mapi otvori pomocu notepada map01.i3d. nakon otvaranja pritisni ctrl+F i upisi growthStateTime. nakon kaj pronađeš growthStateTime upišeš broj kojim reguliraš rast. npr ak je veci broj duze treba biljki da izraste. evo mog primjera
growthStateTime="1230123"/>
između navodnika upišeše broj koji želiš. ako želiš da duže biljke rastu, povečaš broj. tak onda na svim kulturama promjeniš.

D

dario987

Guest
ako zelis produziti vrijeme dozrijevanja u nekoj mapi otvori pomocu notepada map01.i3d. nakon otvaranja pritisni ctrl+F i upisi growthStateTime. nakon kaj pronađeš growthStateTime upišeš broj kojim reguliraš rast. npr ak je veci broj duze treba biljki da izraste. evo mog primjera
growthStateTime="1230123"/>
između navodnika upišeše broj koji želiš. ako želiš da duže biljke rastu, povečaš broj. tak onda na svim kulturama promjeniš.

Mky hvala a ima vise tih na sve ili samo an ono prvo....

Najnoviji postovi

Na vrh