• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

R

Rx 170

Guest
pa na tu idu i male velike i rolo bale :lol::lol::rolfer::partyman::heart:

pa dobro.petretic kolko sam ja skuzio i pročito na ovom forumu pitam se jel ti uopče igraš igricu

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,456
pa dobro.petretic kolko sam ja skuzio i pročito na ovom forumu pitam se jel ti uopče igraš igricu

grrrr igram ja nju igram sam mi je već dosadna polako nema mape pa ne igram kak sam prije igral ko lud tu igru sad igram malo manje jer sam sve mape preigro :finga::finga::twisted::evil:

R

Rx 170

Guest
grrrr igram ja nju igram sam mi je već dosadna polako nema mape pa ne igram kak sam prije igral ko lud tu igru sad igram malo manje :finga::finga::twisted::evil:

jel znaš možda neku balirku za male bale al da nije welger

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,305
jel znaš možda neku balirku za male bale al da nije welger

international...morac ic van da stavis u radni polozaj,spustis pickup i da otvoris kanal :D prezakon je

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,305
evo malo prinove kod mene :3

ursus 1224 i bergman royal :weedman:
29xf3pu.png

imt 565p i zamatač bala (IMT je prezakon) :weedman:
o92uqo.png

2lj1gsm.png

claas avero 240 :weedman:
2lbhycx.png

:weedman::finga::weedman:

I

Imt 540-2

Guest
zašto kad u giantsu promjenim nešto na traktoru kad ocu spremit pise i3d cant save data ?? pomoc :confused: :?: :finga: :weedman:

Najnoviji postovi

Na vrh