• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Fiskalizacija 2.0

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,308
Kolege, da li se pripremate za obveze po fiskalizaciji 2.0? Promjene se odnose na one koji su u sustavu PDV-a i na one koji su u sustavu RPO (paušalisti) tj. na porezne obveznike.

Posljednje uređivanje:

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,120
Kad ti zarađuješ na crno,trošiš na bijelo :ppozdrav: :hahah:

Posljednje uređivanje od moderatora:

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
7,119
Bila je priča da će svi koji imaju neku vrstu obrade (prvi ili drugi stupanj) povrća ili drugih proizvoda podlijegati fiskalizaciji...pod prvi stupanj spada recimo kiselo zelje ili ječmena kaša, ali čini mi se da je porezna dala tumačenje da ipak neće trebati fiskalizirati. Osobno sam odavno odustao od bilo kakve prerade, cijena svježeg povrća je toliko dobra da prerada nije zanimljiva. I zato, te zato jer sam mali proizvođač koji ne prodaje niti jednom ugostitelju, niti jednom trgovcu ili prerađivaču, mogu mi puhnut vrit...
Inače, ako zmisle da će trebati i takvima kao ja fiskalizacija, zbogom poljoprivredo...mene neće natjerat da svoj rad (na zemlji) poklanjam državi.

Na vrh