• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

FratmanN7

  • Temu pokrenuo FratmanN7
  • Datum prvog posta
F

FratmanN7

Guest
Pozdrav,

zovem se FratmanN7 i imam aspiraciju baviti se poljoprivredom. Razočaran fakultetom koji studiram i shvaćanjem kako to nije nešto s čim se želim baviti do kraja života, odlučio sam uzeti stvar u svoje ruke i postati krojačem svoje vlastite sudbine. Smatram ukoliko se čovjek dovoljno potrudi da može uspjeti, čak i u današnjoj, lošoj situaciji u kojoj se naša zemlja nalazi. Naišao sam na ovaj forum i odlučio se učlaniti u nadi da ću pronaći informacije i savjete koji će mi pomoći u mom cilju.

Srdačan pozdrav :icon_keel:
 

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,917
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Dobro nam došao FratmanN7.


p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.
 

Najnoviji postovi

Na vrh