• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Freza ne radi?

Razinekop

Aktivni član
Tu od
10 Pro 2013
Poruka
343
Ja mjerio ovako! E da je to blizu premjeravao bih ali skoro 3mm?????

Prilozi

• IMG_20160217_125844.jpg
    IMG_20160217_125844.jpg
    37.2 KB · Pregleda: 99

rudamaca

Aktivni član
Tu od
6 Ruj 2007
Poruka
501
Interesantno . Probam sve živo i nigdje ništa . Ovakav lanac jednostavno ne mogu naći nikakvom pretragom i kombinacijim na internetu . Jedino postoji sličica rasturene yanmar freze sa oznakom na člancima lanca 70SA. To je izgleda isto korak 70 koji ne postoji .

I za tu tvoju frezu nigdje kataloga za skinuti.
Daj pogledaj jel negdje unutar kučišta lanca imaju kakvi brojevi tipa 195230-13xx

Neki niskozemci drže kučišta sa takvom oznakom od yanmara pa možda postoji i lanac za to .
.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
A da kupis nove lancanike i stavis normalan lanac. Mozda te izadje jeftinije na kraju nego sam taj vanserijski lanac. Ako ga i nadjes uopce.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
I ja sam razmišljao o zamjeni lančanika ali ako uzmeš u obzir da mu treba samo jedna obična spojka onda to ispada ne rentabilno.

Ja bih ipak pokušao potražiti pomoć kod motociklista , ovo je japanska freza a veliki dio proizvodnje motocikala je baš iz japana , vrijedi pokušati.

rudamaca

Aktivni član
Tu od
6 Ruj 2007
Poruka
501
Probal ja i japanski, ništa . Maksimalno našel tipa koji djeli savjete kak treba paziti da ima ulja , da se lanac ne istegne i lančanici ne poderu . Kak on nije izgleda imal ulja promjenil je lanac, lančanike i kutiju .

Izgleda da oni to mjenjaju komplet?

dmihelj

Novi član
Tu od
21 Svi 2015
Poruka
11
Ja sam prije nekog vremena tražio nesto pa sam došao do čovjeka koji ima hrpu lanaca, možda im i ovakav pa ga probaj nazvati
+385 95 7676 111
Trpimir

Razinekop

Aktivni član
Tu od
10 Pro 2013
Poruka
343
Dečki svima hvala na trudu i pomoći oko lanca!

Da je meni neko pričao da se ovako može zakomplicirati slučaj ja ne bih vjerovao.
Kao što sam i imao u planu prema puknutom uzorku je od najtvrđeg materijala koji imaju napravljena istovjetna bočna strana.Izvađeni su središnji "valjci",te ponovo zakovano sa jedne strane.Nadam se da će to izdržati naprezanja! Ide na svoje mjesto pa ćemo vidjeti -ja se nadam najboljem!

Ponukan ovim slučajem ,a kamenja kod nas ima još oho ho - u planu mi je napraviti" osiguranje" na kardanu ,ako imate što za reći priključite se!

Prilozi

• IMG_20160217_212730.jpg
    IMG_20160217_212730.jpg
    16.3 KB · Pregleda: 60
Na vrh