• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Fuxtec alati

mirna

Novi član
Tu od
13 Srp 2015
Poruka
6
Je li ima itko iskustva s Fuxtec alatima tocnije multitool trimer s nastavcima?

Poslano sa mog Z200 koristeći Tapatalk

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,041
Kupio je moj bratić,kaže da je zadovoljan,iako još nije sve alate isprobao..pa sad ako ti to šta znači..

karlo.m

Član
Tu od
7 Stu 2012
Poruka
244
Ja ga imam...

Stvar je dobra ali nije za profi upotrebu tj. trimer ko trimer ima snage dovoljno a ja sam si još malo i povećao okretaje na njemu jer ga koristim prvenstveno za košnju trave i u tom segmentu je najbolji. Meni osobno bi bilo bolje kad bi nastavak bio malo duži(10-15cm).

Motorna pila(nastavak) mi se i nije pokazao najboljim jer previše trese i onda je teško piliti, a ja imam i nastavak od 1m tako da imam poteškoća sa vibracijama i onda mi zna ispadati lanac. Ali pilu trebam 2-3 puta godišnje i stvar je zakon, pilio sam grane i do 20cm promjera i pili bez problema samo što trese. Opet lakše i sigurnije nego uzeti ljestve, motorku u ruke i piliti na 4-5m!!!

Skare za živicu(nastavak) sam samo isptobao jer nemam šta kositi s njima. Solidno šišaju ali zahtjevaju dosta veliki broj okretaja trimera da bi bile efektivne u radu i onda sam ispao sam sebi glup u poslu; dajem gas(podosta) a efekta baš i nema. Moje je mišljenje sa bi škare trebale biti duže i to za duplo onda bi stvar bila ok!!

Za sve šta trebaš samo pitaj... i pazi od koga kupuješ jer neki napumpaju cijenu. Ja sam moj platio 1600kn (trimer,škare,pila ,+produžetak od 1m)

mirna

Novi član
Tu od
13 Srp 2015
Poruka
6
Ok. Gledala sam na e- alati stranici taj trimer oko 1300 kn bez pile i bez dodatnog produznog stapa. Nisam sigurna je li im ostalo jos u zalihi. Malo je jeftinije nego na fuxtec stranici. Ovdje kod mene nema u ducanima kupiti tu marku. Otac mi se zanima za kupnju pa je mislio uzet Iskra trimer u kauflandu a meni se cini bolji ovaj fuxtec

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,790
Sad nedavno je bio u Lidlu u prodaji jedan sličan (njihova robna marka) u toj varijanti snage 1,7 KS, duple naramenice, glava za flax, trokraki nož, lančana pila na teleskopskoj grani, i strižni priključak za živicu. Cijena cca 1600 kn. Ali kod nijh što se tiče trimera oni ih ne drže stalno nego budu jedanput godišnje na akciji (i to po 6 komada) koji se prodaju dok kažeš "keks". Možda bi se kod njih moglo naručiti (trebalo bi ih kontaktirati i pitati), i čini mi se da daju garanciju 3 godine.:cool:

VikendSeljacina

Aktivni član
Tu od
4 Ruj 2010
Poruka
237
Ako ti ne trebaju svi ti priključci koje Fuxtec ima pogledaj si u Pevecu Einhel Bavaria 43.
Košta oko 800 kn, garancija 2 g. servis u Zagorju ( oni dolaze po trimer i vrate ti popravljen).
Meni je odličan, jeftin i dobro radi.

mirna

Novi član
Tu od
13 Srp 2015
Poruka
6
Prikljucci bi dobro dosli! Pila pogotovo

gordan001

Novi član
Tu od
17 Velj 2017
Poruka
2
Nisam koristio trimer , al jesam samohodnu kosilicu , motorne škare za živicu i motornu prskalicu sve je crklo u roku od pola godine :( kad sam zvao dućan je rekao da nije njegov problem nek nosim u servis .

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
za svaki kupljni prizvod imaš dvije godine od kupnje pravo kao kupac/potrošač .

čak i nakon isteka garancije (ako je npr jednu godinu) imaš pravo na žalbu na prizvod kao matrijalni nedostatak

nedaj se otjerati od trgovca to je itekak njegov problem , jer je trgovac taj koji mora zamjeniti prizvod ili vratiti novac , to ne možeš dobiti od servisa .
jasno bilo bi ljepo da imaš sve na pismenu u slučaju spora

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,790
Nemaš što zvati, ako želiš eliminirati mogućnost da te otpile.
Kupljenu robu u ruke sa računom i garancijom direkt na prodajno mjesto (gdje je roba kupljena). Tražiti popravak (u razumnom roku), drugi ispravni stroj ili povrat love.
Ako se postaviš cici - mici, ništa od toga.

Da i obavezno tražiti na pismeno da je stroj zaprimljen, sa datumom i pečatom, potpisom.
Trgovac je dužan riješiti stvar u garantnom roku!

sosta

Član
Tu od
2 Lip 2014
Poruka
205
Nemaš što zvati, ako želiš eliminirati mogućnost da te otpile.
Kupljenu robu u ruke sa računom i garancijom direkt na prodajno mjesto (gdje je roba kupljena). Tražiti popravak (u razumnom roku), drugi ispravni stroj ili povrat love.
Ako se postaviš cici - mici, ništa od toga.

Da i obavezno tražiti na pismeno da je stroj zaprimljen, sa datumom i pečatom, potpisom.
Trgovac je dužan riješiti stvar u garantnom roku!
Trgovac je dužan jedino od tebe zaprimiti robu i proslijediti je dalje na servis, ostalo je njegova dobra volja. Problem je sto zakon nigdje ne definira koliki je razumni rok za popravak, osim ako to eksplicitno ne piše u jamstvenom listu. Neki trgovci se izgovaraju, kao brže će te riješiti ako nosite direkt na servis, ali ako je u jamstvenom listu definiran rok popravka, on kreće teći od trenutka predaje trgovcu, ako odlučiš ići preko njega.

gordan001

Novi član
Tu od
17 Velj 2017
Poruka
2
Je li ima itko iskustva s Fuxtec alatima tocnije multitool trimer s nastavcima?

Imao sam iskustva sa njihovim alatima, kupio samohodnu kosilicu , škare za živicu i motornnu prskalicu. Sve je više na servisu nego što radi. Vlasnik trgovine ne jebe pet posto garancije nit išta , lopina teška.
Bolje uzet onda isto il slicno sranje u pevecu il lidlu pa kad se nešto desi niko ne radi nikakvu frku zašto je nešto krepalo, samo te pitaju novac il novo.

pozz

Najnoviji postovi

Na vrh