• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gajbe (kašete) za transport maslina

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,541
Ove od Straže plastika su loše, ove na drugom linku su bolje.
Ako negdje nađeš ovakav tip kao ove na drugom linku (perforirane), ali crvene. Kod kupnje uvijek gledaj da je kašeta što fleksibilnija (više će trajati i manje je podložna pucanju), dok ako je tvrđa prije će puknuti. To je stvar provjerena, crvene - perforirane, Talijanske!
 

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,441
Strazaplastika gajbe za grozdje imam 15 godina i ne fali ih 10%. I to su popucale zbog sjedenja na njima ili bacanja. Da su se skrutile nakon toliko godina jesu. Lani sam uzeo 50 novih dosta su mekse pa mi se ne cini da su losije napravljene od starih.
 

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,541
Evo jedan primjer ove zelene su bile puknute odmah nove i sve na istom dijelu, dok ove crvene niti jedna nije puknula (a bile su dosta u upotrebi).

IMG_20180919_094332_1.jpg


Nisu bile sve puknute (ali jedan manji postotak jesu).
 

Papcina

Član
Tu od
31 Sij 2011
Poruka
373
Eto da javim dojmove, kupio na kraju kasete od agrieuro.it cini mi se da su malo manjeg kapaciteta nego ove od strazaplastike al tim bolje jer na nasem kamenitom terenu je lakse za nosit :icon_super:

Drugih zamjerki za sad nemam
 
Na vrh