pa kad radiš betonski stup, imaš 4 ravne šipke, i one "kvadrate" 20x20 cm kojima ih spajaš. e to su vilice, i nisu samo za ukras.
e no...pa nisu niš preveliki...
to ti se samo tak čini
pa kad radiš betonski stup, imaš 4 ravne šipke, i one "kvadrate" 20x20 cm kojima ih spajaš. e to su vilice, i nisu samo za ukras.
garaža gotova :supz:
sad još trebamo vrata i to je to
tino savršeno si uklopio ovaj silos za sušenje kukuruza u garažu svaka čast :drinkers:rayer:
ufff...to neznam
znam da smo sve sami radili...znam da nie više od 7000 kn
prvo smo ovo dole izorali i onda s gajbom odgurali na livadu ko sa grederom.potom smo s lopatama iskopali onu grabu okolo temelja.
8 kubika šodra smo potrosili za beton temelja.zidanje i ostalo smo radili mi s mojim tetkom jer se on u to razumije,drvo nezz kolko smo platili a crijep je stari crijep s kuce jer smo g u proljece mijenjali na kuci...i žlijeb je s kuce
ufff...to neznam
znam da smo sve sami radili...znam da nie više od 7000 kn
prvo smo ovo dole izorali i onda s gajbom odgurali na livadu ko sa grederom.potom smo s lopatama iskopali onu grabu okolo temelja.
8 kubika šodra smo potrosili za beton temelja.zidanje i ostalo smo radili mi s mojim tetkom jer se on u to razumije,drvo nezz kolko smo platili a crijep je stari crijep s kuce jer smo g u proljece mijenjali na kuci...i žlijeb je s kuce
Ma ok, ja sam napravio mali svinjac12x6 , i toliko nadstriješnice. Na godinu ga mislim uselit, nisam u nekom " urbanom" području pa mislim da ne bi trebalo biti velikih ( financijskih) problema.
I dobro Tino , imaš lijepu garažu.