muhanicar kaže:Moreš ti njemu i kantu aditiva natočiti ali za tih 50 sati :scratch
Mislim da nema računa.
Dobar stroj je i IMT ali svaki od njih ima svoje prednosti i mane. Vi koji sa njima radite imate drugačija iskustva od mene tak da se nebi htel u to miješati i svoje mišljenje o razlici između njih čuvam za sebe.zetor4718 kaže:Za moje potrebe taj traktor je i previše,ali nisam htio mučit ona mali 4718 iako je bio super jedino što ga je vitlo propinjalo a najviše zato sam ga i prodao.Ja sam htio uvjek Zetora sa češkom kabinom kao 6011 ili 7011 a moj stari samo da je prednja vuča.Inače dok nismo kupili 4718 stari je uvjek govorio samo IMT i da zetor nije nikakav traktor...dok nije vidio ZETOR POWER :twisted: i sad da mu daju IMT-e cijelog svijeta nebi htio.6945 troši puno manje od 4718 inače mnogima nezamislivo!
Zbalija sad si ti počel miješati kruške i jabuke.zbalija kaže:
Pa onda probaj izvaditi tu inovaciju koju si ugradil da vidiš jel ide para ili ulje u usis.21yes kaže:Pa auti imaju tako spojeno,mislim da do filtera ni ne dođu uljne pare jer se ohlade u crijevima, Stvarno ne vidim kaj mu loše radim da bi morao mijenjat motor.
muhanicar kaže:Dobar stroj je i IMT ali svaki od njih ima svoje prednosti i mane. Vi koji sa njima radite imate drugačija iskustva od mene tak da se nebi htel u to miješati i svoje mišljenje o razlici između njih čuvam za sebe.
Da ti stvarno nebi trebala bačva stavi neku flašicu pa nek u nju curi ulje. Prije nego ga vračaš nazad ga barem procijedi. Ali za tih par sati nebuš ni propal da kupiš novo što ti je i moja preporuka jer šteta radilice ako je dobra.
muhanicar kaže:zbalija kaže:
Zbalija sad si ti počel miješati kruške i jabuke.
Taj traktor o kojem mi pričamo nema tak spojen odušak, a zakej su ga takvoga izmislili kao i večinu iz toga doba stvarno se nebi štel mešati. A naročito Fiatovi motori.
Mislim da i sam znaš kaj se skuplja u usisnoj grani
muhanicar kaže:Nisam nikad o tome razmišljal koja bi bila razlika a imaš prav tema je Zetor ali onaj video bum sutra metnul ako ga najdem pa ga ti ako hočeš seli gdje mu je mjesto
Evo ga.
[youtube:31ni7g1w]v0ppYDZRBC0[/youtube:31ni7g1w]
E to me zanima ..nekad davno sam koristio to kino u maloj limenci crvene etikete , mislim da se zvala hermetik ..uglavnom nešto na her..... tamno smeđe boje gusta kao najgušći lak za čamce ,na bazi acetona pa kad se malo ishlapila bila je gusta kao gel ..mogao si staviti 1 mm debljine ako je trebalo . kad se to zasušilo nije išlo dolje bez sjekača .Ako su dosjedi bili ravni nije trebalo ni brtvemuhanicar kaže:kvalitetna diht masa,