• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalka na FENDT 610 LS

Z

zetor4718

Guest
Kod Željka Buđine i ja ću nosit motor jer on stvarno zna složiti mašinu!Radio je generalku na IMT 542 od mog strica i traktor ide ko lud,a što je još bolje on daje i garanciju.Meni je slagao glave na malom zetoru i nemam zamjerki.Njegova radionica točnije nalazi se u mjestu Ladislav a ima i internet stranicu www.budjina.hr inače čovjek se time bavi više od 25 godina super mu je opremljena radiona i preporučam ga svima!!

L

lukoil

Guest
kad sam razgovaro sa njime vidi se da se razumije i da mu cilj nije samo da proda.za sad ok.

Najnoviji postovi

Na vrh