• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prodajem glava za trimer

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
....dakle glanc nove glave za trimer :icon_super:
za sve vrste trimera
imamo na lageru glavu s rupom 25.4 ili 1 col i s rupom fi 20 mm
ako ne odgovara sa slike radimo po naruđbi
Glava može raditi s 2 , 3 ili 4 noža ,
imam i link na njuškalo ali je cjena ista tak da nije bitno
cjena 250 kuna s dostavom + poklon ( poklon vrijedi samo za forum )
na poklon idu 3 komada noževa za rezervu
reklamacije ne primam ali za zadovoljštinu možete srat na forumu kako to niš ne valja .

ima i video ..
https://www.youtube.com/watch?v=mS-alevYrgs
slike :

free picture upload

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Bok velecasni,zgleda dobra stvar,jeli imas i srajfe uz glavu i kak se ponasa pri udaru v prepreku(panj i sl.)kuljiko nozi bi ti preporucil.:icon_super:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
nisam siguran za koje šerajfe pitaš , ali da bi se ovo postavilo na trimer moraš imati pločice i matice tj djelove za postaviti neki od "orginal " noževa .

Ja sam uz svaki trimer dobio tu opremu , pak mislim da su to dobili svi

kak se ponaša?- ovo je za rezanje trave , kopriva , maslačka , gaveza , a ne panjeva ili drobljenje kamenja

za isti učinak treba pol manje "gasa" i 0 potrošenih živaca oko postavljanja flaksa , lupanja glavom o pod ..itd

svi oni koji flaksom kopaju po zemlji ovo nije za njih

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
JOJ:mur:,imas prav matice su original,mislil sam ak slucajno trefis panj:icon_blackeye: ili neki koren,kakva je razlika vu broju nozeva.:drink:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
hm..ako imaš kam nasaditi i ako imaš kopriva može.,kod mene ne osim na onom videu gore

Najnoviji postovi

Na vrh