• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plugovi

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,993
Ja sam 100e rekel da se neko ne uvredi al ja osobno bi dal po kili, za 100 eura se da pronaći olt slavonac u dobrom stanjiu koji je bolji plug od ovog,

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,744
Dečki 200€u Dalmaciji je sasvim ok cijena, I plug sasvim uredu ako nije pokrivljen .

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,114
Danas sam obišao par "dućana", ima dosta plugova, tanjurača, sijačica, brana.....

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,744
Slabo pratiš temu "Poticaj", zar nisi vidio da većina odustaje i vjerojatno pokušava vratiti kapitalna ulaganja svojih predaka.

Posljednje uređivanje od moderatora:
  • Tužno
Reactions: ZJ

did ivo

Dobro znana faca
Tu od
30 Pro 2010
Poruka
1,790
Može li mi netko odgovoriti što bi moglo biti razlog da se OLT Posavcu 12 cola plužna tijela razmaknu na skoro 40 cm a nigdje se ne vidi da je prerađivan.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,724
Hoćeš reći da grabi 18"???

Jedino ak stoji koso jer ga plaz ne drži.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,470
16''
odnosno malo ispod 16''

4'' razlike se negde mora primjetiti...ima sigurno oznaku 2.30?

did ivo

Dobro znana faca
Tu od
30 Pro 2010
Poruka
1,790
Ma tražim plug bolji od moga i jučer išao pogledati taj plug jer mi je blizu a razmak 40 cm. Na oko se nigdje ne vidi da je nešto rađeno na njemu. Oznaka je na njemu ali metar kaže drugačije.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,724
Je, 16", moja greška.

A koliki je razmak brazdi?
Moj je bil proširen tak da se nije vidlo, ali na 13,5".

did ivo

Dobro znana faca
Tu od
30 Pro 2010
Poruka
1,790
Oznaka kaže 2.30. Odustao sam ja od toga samo ne znam što ga je moglo tako razmaknuti da se na oko ne vidi.

Najnoviji postovi

Na vrh