molim te pročitaj još jednom moje postove. Možda sam zbilja nesvejsno nekaj glupo napisal, molim te osvjesti me.Nema tu nikakvog štelanja, ljudi pričaju gluposti.
Drugo, kako ga misliš okretati sa 539?
Po ovome napisanome, meni ovo više djeluje kao prerada pluga nego štelanje colaže.U principu ima riješeno kak i moj Regent. Znači da bi se moglo premjestiti zadnju glavu desno na ovaj drugi flah glavne grede. Malo je na sliki nejasno jel taj desni flah ide odozadi do kraja lijevog ili završava prije. Ako zavešava prije, trebalo bi ga štuknuti. Može se pojaviti još jedna sitnica vezana na ploče koje povezuju glavnu gredu i glave. Kad se ploča premjesti na vanjsku stranu desnog flaha, mogla bi najahati na početak kosine tog flaha. Kod mene dojde taman do početka kosine.
Kad sam kupoval, bivši vlasnik je bil kooperativan, poslikal je sve kaj me zanimalo i izmjeril kaj sam ja označil na njegovim slikama.
@dado6340,
kod tog pluga kajle ne pomažeju. Lemken ima drugi princip.
Kakova je ono greda ostala na SAMEu
Ne vjerujem da bumo imali priliku vidjeti ovogodišnje, a ako ga rastavi pitanje je kaj bu sve trebalo usavršiti..... znači možda nekad kroz koju godinu.
Ali možda mu ovo moje pikanje da motivaciju pa me iznenadi
Plug je na prodaju, možemo se dogovoriti. Zato sam i pitao da znam marku, da ne prodajem a ne znam šta je... Za colažu moram provjeriti, dal je 10 ili 12, više nije.Mozda gassner...jel to 10 cola? Tocno to trazim...