• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

GoranJaska

  • Temu pokrenuo GoranJaska
  • Datum prvog posta
G

GoranJaska

Guest
Evo i mene kao novog člana...
Da se u kratko predstavim, imam 31 godinu, živim na relaciji Zagreb-Karlovac, oduvijek sam bio zainteresiran za sve vrste strojeva i tehniku općenito pa je i moje obrazovanje otišlo na inžinjersku stranu.. Poljoprivredom se ne bavim ali kako sam igrom slučaja (zbog potrebe za povremenom košnjom dviju livada i raljenjem snijega po zimi - dosada po 2-3 sata lopatanja kada zapadne) postao vlasnik traktora TV PE-18 iz 1973. godine, aktivno sam ovih dana posjećivao stranice ovog foruma i pronašao puno korisnih informacija..
Traktor sam namjeravao oprati ali kada sam ga već rastavio do određene granice upustio sam se u njegovu restauraciju.. Prilažem i sliku od dana kada je kupljen a nadalje ću staviti još poneku.. Naravno da će biti i poneko pitanje sa moje strane vezano za ranije spomenuti traktor i ne sumnjam da će iskusniji članovi foruma podijeliti svoja znanja sa mnom i ostalima kao što sam i ja spreman na isti način sudjelovati u onim raspravama u kojima budem imao nešto konstruktivno za pridodati.. Do čitanja, pozz!!
 

Prilozi

  • Doprema stroja.jpg
    Doprema stroja.jpg
    56.7 KB · Pregleda: 50

tatkodvd

Dobro znana faca
Premium
Tu od
2 Pro 2011
Poruka
1,255
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Bok GoranJaska, dobrodošao na Poljoprivredni Forum.


p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.
 
G

GoranJaska

Guest
Pozz tatkodvd..
baš čitam pravila, vidim sa se uploadanja slika vrše isključivo preko imageshack-a?
 

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,800
Ma nije kad su se radila pravila img. je bio jedan od dobrih opcija i dok naravno nije počeo naplačivat, stavi slike preko kojeg god te volja.
 

Najnoviji postovi

Na vrh