• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

GUDOVAČKI proljetni sajam; 19.-22.03.2015.g.

mursanic

Član
Tu od
1 Lis 2008
Poruka
723
Ljepi su ovi novi,,,al se je to postalo pomodarstvo kak pri autima,,,a zmislimo se čemu služi traktor,,,,,, nemora bit kramp kaj te razbije na putu do njive ,,,al netreba pretjerivat od 80 do cca90-setit su se delali vrhunski stroji i po kvaliteti ,cjeni i izgledu,,,ovo sad več samo prodaju hrpu plastike malo drugač zmodelirane,,,Mada i meni sline krenu,,,al tak je..

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Ja sam se zaćudio, na skoro svim traktorima završna obrada. Ajmeee, pa onaj mali MF, ko da ga neko u radioni doma klepo.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
A tko prodaje uopce tu mrcinu? Po gumama se vidi da je radio. A i vidi se da su se trgovci potrudili prodat ga kad nisu mogli prevest ni osnovne informacije.

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
jbt, tu trebaš sam prek 3 hiljade eura da ga tekućinama napuniš :D: zamisli tek cifru za servis :D:

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Inace ako si puno u traktoru dobro dođe malo komfora ali nije to svemirska tehnologija da su takve cifre

G

GROF

Guest
... Narode moj!, sajam prošal, lipo druženje odradil., ča da napišema?, fala lipo svima ki su mogli doć?, darovat svoji delicija i sebe!, odličnom društvu!

Ja neznam keljit slikice., ki zna?, ima volje?, bilo bi lipo da pokelji ku slikicu da Narod i Svit vidi kako se lipo družimo i uživamo!

lp vaš grof

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
evo koja slika sa sajma i štanda Antonia carara

Zahvaljujem Grofu na organizaciji i svima koi su došli

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
evo sam našao i slikice sa našom kolegicom i njenim dragim mužićem i ovom prilikom ih pozdravljam

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Nadamo se i do jeseni lijepom vremenu i ekipi sa štanda,pozdrav Grofu ,jer koliko vidim nema njegove teme u Predstavite se

Najnoviji postovi

Na vrh