• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupujem Guma

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

univerzal

Član
Tu od
25 Stu 2014
Poruka
312
Evo javil se čovek veli za ovu gumu rusku 8,40-15 nema i jako ju je teško nabaviti za ispod 150 -200 eura tak da to otpada , a za gume 225x70x15 rekel je da mi bude probal nabaviti pa mi javi , jer kao trebalo bi nabaviti tu dimenziju zimskih gumi jer su kao jače i trdeše od ljetnih jer to su gume za kombi , pa budemo vidli kaj bude s toga , sve u svemu još jedamput hvala na informacija.E da mi ta jedna guma nije dobila po pi... v požaru još bi bila jako jako dugo na prikolici koja je inače 5 tonka .

univerzal

Član
Tu od
25 Stu 2014
Poruka
312
aham a ripna mi ne tolko važna ,al oke je , nego si mi malo pre daleko hehe .

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Ja sam ti svako dnevno u Zg ako ti ko od poznanika ide u Zg pa ti po njemu posaljem razmisli!!

univerzal

Član
Tu od
25 Stu 2014
Poruka
312
Pa razmislil budem svakak moram se i sa starim još čut pa ak se odlučim budemo se onda svakak čuli nemaš brige , nije problem v zg dojti.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Ivek masovno vozi iz slovenije i austrije. On dok ide v nabavu dovleće pun kombi svega i svačega!

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
A i cijena nebude velika ako imas kaj na njuskalu kaj prodajes moze zamijena za razno das nesto i rijeseno!!

univerzal

Član
Tu od
25 Stu 2014
Poruka
312
Ivek masovno vozi iz slovenije i austrije. On dok ide v nabavu dovleće pun kombi svega i svačega!

Da objasnil je on to meni , samo veli rabljenu takvu gumu je teško nabaviti , a nova košta hehe , tak da bum se nekak snašel .

univerzal

Član
Tu od
25 Stu 2014
Poruka
312
Gume nabavljene od kombija s oznakom c za terete mogu se pumpati do 6 i pol , budu poslužile , tak da bi molil drage nam naše modetore da izbrišu temu , i zahvaljujem se svima na prijedlogima hvala.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh