• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gunjo1

Gunjo1

Član
Tu od
21 Lip 2014
Poruka
220
Pozdrav
Zovem se Goran imam 29 godina,u vezi..
Radim sa ocem oko 23kj zemlje i polako povećavamo...ali ne previše jer smo pritom još i u radnom odnosu!
Od mehanizacije posjedujem imt 549 imt 577 i fahr m1000 sa obadvije adaptacije(ujedno i najmlađi član u gospodarstvu), stari m1102 prodan krajem godine,te hrpu priključaka manje više sve potrebno,i sto je najvažnije bez duga...pa što se zaradi nešto i ostane.
Duže pratim forum,ali tek sam se sada registrirao. Dosta radim i obnavljam stvari jer je uvijek dovoljno para za ono čemu nešto fali :( pa tako uvijek raspolažem sa hrpom slika jer se sve mora slikati :icon_wink:
Toliko od mene i Pozdrav svima

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,958
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Bok Gunjo1, dobrodošao na Poljoprivredni Forum.

p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.

Najnoviji postovi

Na vrh