• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Herbicidi, insekticidi, pesticidi, fungicidi u ratarstvu

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,493
Ima netko iskustvo sa Tonale herbicidom, ima učinak dobar na koštane, svračicu, ambroziju, slak. Ili bolje uzeti Elumis+Banvel za postem?
Dobar je, ali sirak niti ne dirne. Koristio sam ga u kukuruzu iza lucerne, ali su ostale oaze sirka. Što nije slučaj kod adenga. Kod mene nema prolaznu ocjenu. Trebalo bi dodati uz njega npr rimsulfuron i onda bi pokrio sve.

Prilozi

• IMG_20240530_113851.jpg
    IMG_20240530_113851.jpg
    72.6 KB · Pregleda: 33

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,493
Prati li itko redoslijed ulijevanja različitih pesticida u prskalica? Po kojem redoslijedu se ravnate? Primjer herbicid, fungicid, insekticid i folijarna, sve u tekućem obliku..

Marko1986

Iskusan lik
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
961
Jel zna netko nakon koliko dana je vidljiv ucinak herbicida focus ultra? Prvi put sam ga koristio pa ne znam kaj ocekivati.
I jel biljke pozute, pocrvene ili pobijele?

Marko1986

Iskusan lik
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
961
Sutra je tjedan dana od spricanja, bas cu ici detaljno pogledati. Ovak iz auta i iz traktora cini mi se da ima crvenog sirka, ali i zelenog.
3 l po hektaru sam dozu stavio

Najnoviji postovi

Na vrh