• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prodajem Hidraulicni komplet

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

stjepan168

Aktivni član
Tu od
6 Ožu 2013
Poruka
985

free image uploading[/IMG].
20150918_162823.jpg
[/URL]

Prodajem hidraulicni cilindar sa pripadajucom pumpom i razvodnikom,(sve je od 10 tona jacine cjepaca,iz bauxxx,i sve je novo nekoristeno).
Cilindar je promjera 32,cjevnica oko 85,duzina izvlacenja 50cm.
Cijena 1800kuna,za komplet(ima i rezervne gumice za cilindar),informacije moze tu ili na p.p.

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Kolega što si radio da si ovo izvadio? Odnosno što planiraš raditi?

Imam taj Bauxxx cjepač i mogu ti reći da je jako spor na cijepanju... previše u odnosu na ostale... Bauxxx. Kad bi znal brzinu ovog kompleta....

stjepan168

Aktivni član
Tu od
6 Ožu 2013
Poruka
985
Ovak,nabavil sam to da bum delal takav,kao iz bauxxx,medutim posto delam metrice nije to bas to,i prodajem .
Sto se tice brzine mislim da je 5.5cm/sec,i povrat 13cm/sec,ali kolega je kupil takav i slozio na traktor veli da cim malo gasa das odma je zivlji.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh