• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Hitno potrebna pomoć vezano za kupoprodaju

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,145
Ako ima neko voljan da mi pomogne pri jednoj kupovini na području Unsko-Sanskog kantona , tačnije u Bihaću bio bih mu jako zahvalan.

Treba samo da ode i preuzme stroj u vrijednosti 200Km iliti 100E i dobavi kod sebe dok se ne snađem za prevoz , u pitanju je stroj težine 200 tinjak kilograma.

I još jedna kvaka je da on to lati odmah na licu mjesta a ja mogu odmah njemu pare uplatiti na žiro račun ili bilo koji način koji je moguć , nije nikakva zezancije pare imam ali nemožem da odem po to a sigurno će se prodati.

Ima i druga opcija , drugar mi sutra ide do Bosanskog novog ali ne smije da produži do Bihaća jer ide sa splužbenim vozilom u čijem putnom nalogu ne piše ta relacija.
On je sutra u Novom između 12 i 14 sati.
Potreban je neko da to preuzme i plati prodavcu i dobaci do ovog kombija i od njega preuzme odmah novac.

Naravno , spreman sam da počastim da ne bude za badava.

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,391
Javim ti sutra rano, cini mi se da je sutra trebao da ide jedan kombi do Velike Kladuse.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,145
Ok zahvaljujem , ali mislim da će mi to jedan drugar sutra ujutru da pokupi i ostavi kod sebe pa ću posle nekako smisliti transport za ovamo.

Najnoviji postovi

Na vrh