• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Horoskop

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,754
ak vjeruješ u horoskop, onda vjeruješ i u vidovnjake...ak vjeruješ u vidovnjake, onda vjeruješ i u coprnjice...ak vjeruješ u coprnjice, onda nemreš bit vjernik...:(giggle):
dakle, ak vjeruješ u horoskop nisi vjernik...mam te popi izgnaju iz crkve...još buju vam egzorcizme delali...
al s druge strane, i popi vjeruju u coprnjice...tj. demone, onda znači da i oni vjeruju u horoskop...
...kolo sreće se okreće...

nadam se da vam je jasno kaj sam štel reći...:p:

Mio30

Novi član
Tu od
19 Ožu 2015
Poruka
13
A što ne vjeruješ?

Sad više ni sam ne znam šta tada nisam vjerovao. :icon_mrgreen: Vjerovatno kako mi je loš horoskop :icon_lol:

Ja vjerujem kada piše da sam dobra, intituivna, draga, vrijedna...ne vjerujem kada piše da sam čangrizava, kritična, sitničava i da time ljudima znam nagaziti živce. Bedaki, izmišljaju sam da nešt napišu.:(giggle):

Pusti bedaki ti sad mogu reć i koja ti je srodna duša :icon_pray:

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Pa ja sam se skroz naskroz krivo udala.
ja se udala za jednu senzibilnu ruibu, a vidi šta mi ovdje piše - meni bi trebao bik.

Gle -

"Vama najbolje odgovaraju Bikovi. Ove senzualne duše poznate su po svom ukusu, pa ćete ih najpre naći na mestima na kojima se prodaje ili servira specijalna hrana ili tamo gde se piju skupocena pića."

A ja bih nekak radije da imam jednog konja.
Ups - htjela samm reći pastuha. Ako hoću imati konja, mogu se ja udati za bilo koji astrološki znak - dok si reko keks, ja mogu od svakog napraviti konja. Teglečeg.

A kaj da reknem - pastuha imam. Moja senzibilna riba se pretvori u pastuha čim ga ja milo pogledam.Hihi....

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Pa mislim .......ono......jel sam ja nešto pobrko.....jel ovo poljoprivredni forum.....:icon_hang:
Ajkula,matere ti,aj napiši ti nešt o kravama,ja tu loše stojim :(giggle):,mislim sa životinjama:icon_mrgreen:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
@labavi, daj si pročitaj horoskop, mislim da ti se nešt gadnoga sprema.
4252666567.gif

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Šta je @nimrennermin, kuriš, kuriš, a? :(nerd):

Jesi ti pročitao svoj?

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Eh, sad da znam koji si horoskopski znak odmah bih pročitala što ti donosi sutra,:icon_mrgreen:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,490
Dobro ja znam, štala, frezanje, onda da posijem nešto zobi, i opet na forum.
Pogledaj sad, jel tako piše?:icon_smile:

Mio30

Novi član
Tu od
19 Ožu 2015
Poruka
13
hahaha vidim i neki na forumu bi se mogli time bavit, znaju za sebe, možda znaju i za druge :D na stvarno tih horoskopa ima masu, ne znam koji je bolji od kojeg :D

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
ne "mi",al da bi se mene uhvatilo(trčeći),neki bi se mogli dobrano zapuhati.....:icon_weed:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A možeš biti miran, u horoskopu ti stoji da te nitko neće ganjati.

Ali bi zato mogao biti klepnut od više sile. (ne od mene, ja sam metaršezdesetijedan - bem ti život, bila sam metaršezdesetjedanipol - kud se sad odjednom delo tih pol, pojma nemam - zagubilo se negdje totalno, i - nema više. Baš mi krivo.:icon_eek:)

Najnoviji postovi

Na vrh