• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
490
E da, to sam uzeo. Meni čisto ok. Ako je rjeđe lakše curi ☺️
Svojevremeno se trpalo staro motorno ulje pa se ništa bitno nije sa pilama dogodilo. Osim crnih rezervara od ulja i crnih tragova ulja na drvima

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Radi se o kinezu, zanima me jel bas takav tip na husqvarni, kako se skida kad zapece? Jer ovo je bilo zlo.
Sunce ti poljubim, upropastil si kliješta i kuplung ....
Ja samo jednu gedoru i malo rezne šajbe od koje sam si alat složil nabrzaka kad me takav posel dopal.
S njim ide bez brige.

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Da, prvo mi je palo na pamet varit kuplung za alat. :unsure: Klijesta su bila otpisana, ja to skupljam doma i uvijek posluzi. 4 sata muke, lupanja i popustio je kad smo otac i ja uhvatili motorku. Tek nakon te predzadnje opcije. Zadnja joj je bila gorenje na vrtu. Moja pretpostavka je jako mekana polutka radilice pa se navoj malo "usukao". Ipak je to kinez.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Fala. :ppozdrav:
Videl sam, ulje mi se čini povoljno, ali na na jedan kanister, kojeg ne potrošim godinu dana, dostava od 6 eura ubija. :)
Dostavu sam ti organiziral gratis, ulje ti mogu ja kupiti i poslati..... Muha ponekad nekaj zaboravi, ali neke stari nikad ;)
Ostalo bumo se dogovorili na pp.

E ta 2 kanistera meni kupi👍

Sutra idem u nabavu, pa ako hočeš javi.
Isporuka u Špiri ili nekad...., a da si na vreme reagiral moglo te čekati na kružnom toku jučer kad si bil u prolasku ;)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Nikad ali nikad mi ovakvi likovi nisu bili jasni. Znači baviš se šumom i sve ti je skupo kaj moraš kupit? Pa kak? Na koji način? Od ulja pa do djelova.Kak nekome more biti skupo ulje? Kak? Meni to nije jasno, svi bi delali a niš nebi ulagali, pa ak se baviš šumom za mjesec dana si novu kupiš i otplati se za par dana.

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Kapetane, u ovom videu je jedini krivac gospodin koji je to uzeo u ruke radit. Razumijem da je ponekad problem rec ne, iz bilo kojeg razloga, ali ovdje je drugi problem i posao od kojeg zivi. Tu se moras postavit jer on je cijeli dan potrosio, a to niti moze naplatit niti je napravio ista. Opet ulje, naravno da mi je skupo kad za 30 eura kupim kremu kreme, a ne prepakiran proizvod.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Ma ova će završit na marketplace za 350-400 ojra, uredna pila, generalno sređena i usrećit će nekog naivca. A to je također jedan od razloga zašto ne volim kupovati rabljene strojeve. Inače slažem se sa @cvajko997 da to većina majstora, servisera ne bi htjela niti raditi, prvenstveno što će bit upravo što je on rekao, "majstor je sjebo, otkud znam šta je radio"

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja nikad nebi ali nikad novu motorku kupil, evo sad ima jedna 592 za 850€ u Danskoj, piše napravljena godina proizvodnje 1mj 23 godine, služila kao izloženi primjerak. E sad ti znaj kaj se krije tam.
565 ima @Green23 i pila je top klasa, profi pila.

Green23

Aktivni član
Tu od
31 Sij 2020
Poruka
175
imal neko 565 pilu i kako se ona pokazala
vrline a i mane
565 ti je malo oslabljenja verzija 572XP. Dijele većinu dijelova osim radilice, usisa zraka i AutoTune podešenja karburatora + neki detalji. Sve u svemu, ne osjeti se velika razlika između njih ali je na tržištu zbog marketinga ispala jako podcjenjena pila.
Ako te zanima možda, prodajem svoju pa se javi slobodno.

@mtd001 jesi li siguran da imaš 565 20 god?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Jesam,moja je 365 specijal,kupljena 2002 godine

Hahaha
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
565/572 su komplementi kao 545/550 i 555/560?

Najnoviji postovi

Na vrh