• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Takve sam ja dvije knjige dobio sa jonsered 2234, mislim da su jos uvijek kao iz tiskare 😅

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,722
Pravi maheri drže pile u regalima tak dugo dok ne pročitaju i zadnje slovo iz uputa, a tek onda krenu u šumu. Ako treba pročitaju upute i po nekoliko puta ako treba i to sa svim jezicima na kojima su upute napisane. Tako se ništa ne prepušta slučaju, a i pile puno duže traju s obzirom da je materija opsežna i potroši se puno vremena na čitanje tako da ga ostane malo za piljenje. Sve ima svoje prednosti i nedostatke.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Pravi maheri drže pile u regalima tak dugo dok ne pročitaju i zadnje slovo iz uputa, a tek onda krenu u šumu. Ako treba pročitaju upute i po nekoliko puta ako treba i to sa svim jezicima na kojima su upute napisane. Tako se ništa ne prepušta slučaju, a i pile puno duže traju s obzirom da je materija opsežna i potroši se puno vremena na čitanje tako da ga ostane malo za piljenje. Sve ima svoje prednosti i nedostatke.
možda pravi maheri pročitaju upute na svim jezicima a prvo idu na tečajeve kako bi mogli razumjeti kaj čitaju , plus ćirilica ..ima tu štiva

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Danas malo pregled pile, sutra dolazi inspekcija iz husqvarne, pa da nebuju kaj zajebavali, sve mora bit po peesu.
Čudo od pile, 🇸🇪🇸🇪
Samo ulja mi je još ostalo jedno 8litri,i aspena oko 6l.
Sutra bum moral naručit 20litri aspena, da sam siguran za sezonu, i novi lanc bum kupil i vodilicu kaje zguljena,nemrem videt da mi piše naopak husqvarna, ulje mi je kod @MUHA e 10l.
Znači kad se ide u šumu sve mora bit spremno. Tak vele da je pravilno. A ja se držim slova zakona.
Znači za one kaj neznaju to je pila 21.stoljeća,tu nema dvotaktola ine, 4%
Nema bušenja aspuha da kakti bolje prima gas, to neki delaju i vesele se tome, ko da su otkrili Ameriku.
Ovo je nova tehnologija, ajšprinc ima, elektronika, dize, frtaljer, svećica, sve tehnologiie su upakirane tu.

👍🇸🇪🏁

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,722
Ovdje ispada da Oregonov košta 0,59 eura po zubu, ako sam dobro izračunal.
Ups, Deda Marek me pretekel, brži je od mene.... :ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh