• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Ovaj ispada 0.59 po zubu
I još minus 10%😎

Ovdje ispada da Oregonov košta 0,59 eura po zubu, ako sam dobro izračunal.
Ups, Deda Marek me pretekel, brži je od mene.... :ppozdrav:
Ja neki dan se iznenadio, 3/8 lanac 42 zuba platio 18 i pol eura u Vinkopromu u Vk, toliko se iznenadio da se nisam sjetio vratit i kupit jos 2-3. Isto oregon

20230822_123246.jpg

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Čovjek mora biti spreman i na iznenađenja i ostati sabran. Tako se i meni jednanput desilo. Nakon dugog nagovaranja susjeda je pristala, a ja sam ostal tak iznenađen da sam joj rekel da sam se sjetil da moram istog trena vrnuti posuđene knjige v knjižnicu kaj nebum prekoračil rok posudbe. No to je bilo davno. Pitanje je kak bi danas reagiral da mi se ponovi ista situacija? :unsure:

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536
To je Oregonov stariji model lanca LPX pa je zato cijena takva. Novi model je EXL i ima zlatnu spojnicu, ali samo sa jedne strane.
Zlatnu ima samo na mjestu spajanja
I stari i novi modeli

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536
Baš te ne kužim. Ti di spomenul huskvarnu,a ne ja. A v međumurki bs već 10 let stavljaju zlatne spojnice

Najnoviji postovi

Na vrh