Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Eto viš, to ti govorim.
Znači samo sa jedne.
Znači samo sa jedne.
E nisam, a trebal bi. Ostalo mi jos 2L crvenog i puni kanister plavoga.@MadFarmBoy si kaj aspena još kupil? 🙂
Eto, znaci samoinicijativno su stavljali zlatne spojnice. Na originalima nema zlatnih kod starog modela lanca.Ispravak,išel sam provjeriti,s obje strane. Ali samo na lancu iz metraže. Na originalu nema zlatne
Nemam.pojma oko toga, znam da je prije koštao 5 kuna po zubu, jednako kao i C85To je Oregonov stariji model lanca LPX pa je zato cijena takva. Novi model je EXL i ima zlatnu spojnicu, ali samo sa jedne strane.
A gle kako koji servis... sa svacim se bave, strašno. Tesko je naci bas original pakiranje lanca i da je spajan u tvornici. Svi Oregonovi koje sam dosad kupio su iz metraze i ispravno su spojeni, stari model nema zlatnu, novi ima zlatnu sa jedne strane. Ne smiju turiti zlatne spojnice na stare modele lanaca. To je tvornicki tako deklarirano. Uostalom, opasno je jer se stari model vise rasteze za razliku od novijeg modela Oregonovog lanca. O jos nekim razlikama između starijeg i novijeg modela Oregonovog lanca, nekom drugom prilikom cu napisati da ne spamamo temu.Ti si kupil original sa zlatnom ili metražu? Jer neki servisi spajaju i trpaju v kutije. Znam,jer sam v servisu naručil lanac,spojili mi i turili štil kutiju. Takve stavljaju i u dućan
Ovaj ide u šumu sa kajakom.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇸🇪🇸🇪🇸🇪❤️❤️🇸🇪❤️🇸🇪❤️🇸🇪🇸🇪❤️🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪❤️🇸🇪🇸🇪🇸🇪❤️🇸🇪🇸🇪❤️🇸🇪
To ti je k'o zlatni zub: ne služi ničemu, ali lijepo izgleda 🤭.. . Nego daj ti o zlatnim spojnicama, zasto ih huski ima, cemu sluze, zasto sada i drugi proizvodaci poput oregona stavljaju zlatnu...