• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Jedva čekam.
Nemrem spat od brige.
Jedva čekam da ju upalim
Jedva čekam da dojde.
Jedva čekam da ju probam.
Jedva čekam da ju vidim.

MadFarmBoy

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2020
Poruka
217
Ispravak,išel sam provjeriti,s obje strane. Ali samo na lancu iz metraže. Na originalu nema zlatne
Eto, znaci samoinicijativno su stavljali zlatne spojnice. Na originalima nema zlatnih kod starog modela lanca.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536
Ti si kupil original sa zlatnom ili metražu? Jer neki servisi spajaju i trpaju v kutije. Znam,jer sam v servisu naručil lanac,spojili mi i turili štil kutiju. Takve stavljaju i u dućan

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
To je Oregonov stariji model lanca LPX pa je zato cijena takva. Novi model je EXL i ima zlatnu spojnicu, ali samo sa jedne strane.
Nemam.pojma oko toga, znam da je prije koštao 5 kuna po zubu, jednako kao i C85

MadFarmBoy

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2020
Poruka
217
Ti si kupil original sa zlatnom ili metražu? Jer neki servisi spajaju i trpaju v kutije. Znam,jer sam v servisu naručil lanac,spojili mi i turili štil kutiju. Takve stavljaju i u dućan
A gle kako koji servis... sa svacim se bave, strašno. Tesko je naci bas original pakiranje lanca i da je spajan u tvornici. Svi Oregonovi koje sam dosad kupio su iz metraze i ispravno su spojeni, stari model nema zlatnu, novi ima zlatnu sa jedne strane. Ne smiju turiti zlatne spojnice na stare modele lanaca. To je tvornicki tako deklarirano. Uostalom, opasno je jer se stari model vise rasteze za razliku od novijeg modela Oregonovog lanca. O jos nekim razlikama između starijeg i novijeg modela Oregonovog lanca, nekom drugom prilikom cu napisati da ne spamamo temu.

Posljednje uređivanje:
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇸🇪🇸🇪🇸🇪❤️❤️🇸🇪❤️🇸🇪❤️🇸🇪🇸🇪❤️🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪❤️🇸🇪🇸🇪🇸🇪❤️🇸🇪🇸🇪❤️🇸🇪

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,765
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇸🇪🇸🇪🇸🇪❤️❤️🇸🇪❤️🇸🇪❤️🇸🇪🇸🇪❤️🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪❤️🇸🇪🇸🇪🇸🇪❤️🇸🇪🇸🇪❤️🇸🇪

Ovaj ide u šumu sa kajakom.:LOL:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Kaj je ta samo za čačkalice i granje? :unsure:

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Ma kakav spam, prosao je taj brod ;) odavno. Nego daj ti o zlatnim spojnicama, zasto ih huski ima, cemu sluze, zasto sada i drugi proizvodaci poput oregona stavljaju zlatnu... Koje su prednosti.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Ja bi rekel da je to samo za reklamu i da je daleko od zlata

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Evo jedan video profi pile za moje prijatelje iz Francuske, tražili su da snimim čudo od pile. 👍🇸🇪🇸🇪😉🤝
Video 4K.

Bonjour à tous🙂

Najnoviji postovi

Na vrh