• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

imate li građevinsku dozvolu za plastenike?

  • Temu pokrenuo Suncokretica2
  • Datum prvog posta
S

Suncokretica2

Guest
potaknuta današnjom Poljoprivrednom emisijom pokrećem ovu temu.......ja nemam dozvolu i sad, nakon emisije, sve se bojim da će se naći neki besposleni susjed koji će zaključiti da mu moji plastenici zaklanjaju pogled.....
 

vlč.puknuti

Iskusan lik
Premium
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,641
Samo daj točnu adresu , katastrsku opčinu i broj čestice . Sjedi pod orah i čekaj probleme .
 

cabage

Aktivni član
Tu od
1 Ožu 2008
Poruka
2,463
Po našim zakonima građevinska dozvola za plastenike nije potrebna, ako nemaju betonirani temelj. Pod betonirani temelj se zna što spada. A to što besposleni susjedi nemaju drugog posla, nek izvole i tuže. Pobrini se da tvoje slivne vode ne odlaze na ničiji posjed i lijepo se smješkaj.
 

asestic

Član
Tu od
12 Sij 2010
Poruka
601
To je istima sam što svaki birokrata tumači zakon kako njemu paše da li netko ima imformaciju da li će se plaćati slivne vode za plastenike.
Pozdeav Anđelko! 8)
 

PetullaRZ

Član
Tu od
19 Velj 2010
Poruka
852
asestic kaže:
To je istima sam što svaki birokrata tumači zakon kako njemu paše da li netko ima imformaciju da li će se plaćati slivne vode za plastenike.
Pozdeav Anđelko! 8)
Nisam još čuo o slivnim vodama ali o lokacijskim dozvolama je bilo govora kod prijave SAPARD fonda gdje je jedan od uvjeta bio da moraš imati lokacijsku dozvolu ako želiš investirati u podizanje plastenika,a sada u IPARD fondu tog uvjeta nema. Znači u buduće sve je moguće.
 
R

rule

Guest
kodnas ti ovako to funkcionira.....u mom dvoristu ili ti njivi radim sta hocu, kolko god hocu i kako god hocu taman posla da jos vadim i gradjevinsku za plastenike a susjed ako mu vizualno smeta moj plastenik nek gleda u nebo ili nek digne zid oko svoje kuce visok 4 metra :lol:
 

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Gdje se vadi ta dozvola? Ne bih volio da mi se opet ljudi smiju, ma u stvari neka se smiju. Ja bi sagradio ovaj put nešto ozbiljnije sa betonskim temeljima i stavio stakleni krov. Slivne vode bogom dane bi sačuvao u tankove, i za špricanje, nema bolje vode.
 

Najnoviji postovi

Na vrh