• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imendani, čestitke i ostale lijepe želje....

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,288
Svim kolegicama i kolegama, koji se tako osjećaju, čestitam sretan 8. ožujak Dan žena. Ujedno Vam zahvaljujem kaj nas trpite i kaj nas ne špotate za sve naše napisane bedastoće. U to ime navinul sam si i vuru kaj bi Vam danas bil prvi sa čestitkom. Neka Vam dan projde u veselju, a i ostali neka Vam budu takvi. :love: Joj, ve sam se setil da bi bilo lepo da i svojoj boljoj polovici ftrgnem nekakvog cvjetića, ali je još vani kmica.

puma

Član
Tu od
16 Lip 2024
Poruka
57
Svim kolegicama i kolegama, koji se tako osjećaju, čestitam sretan 8. ožujak Dan žena. Ujedno Vam zahvaljujem kaj nas trpite i kaj nas ne špotate za sve naše napisane bedastoće. U to ime navinul sam si i vuru kaj bi Vam danas bil prvi sa čestitkom. Neka Vam dan projde u veselju, a i ostali neka Vam budu takvi. :love: Joj, ve sam se setil da bi bilo lepo da i svojoj boljoj polovici ftrgnem nekakvog cvjetića, ali je još vani kmica.
Vidim da si se na svoju prvo setil i uvjek imaš dobar izgovor za nju. :)

Najnoviji postovi

Na vrh