• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

imii

I

imii

Guest
Dobro vece svima! Radim u prodavnici.Poljoprivredom sam pocela baviti kao ispomoc tati. Posle njegove smrti nismo htele zemlju da izdajemo. Mehanizaciju imamo. Od traktora IFA zt300 i IMT333. Ne bi da kukam odmah na pocetku ali ni kucanje,ni jezik mi nije jaca strana. A i vreme je protiv mene. Jako sam se obradovala kada sam citala post o IFI,da ima jos ljudi koji je znaju i cene. Ne garantujem da cu biti najverniji clan,ali se nadam nekom savetu ako zatreba. Ja tek ucim. Dobro je rekao moj tata..tesko je biti gazda.
 

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,710
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Pozdrav imii, dobrodošao na Poljoprivredni Forum!


p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.
 

Najnoviji postovi

Na vrh