• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 533 nema spore brzine

dady

Član
Tu od
22 Sij 2015
Poruka
145
POZDRAV imam priliku uzeti pod račun imt 533 englezer,ali ima problem s mjenjačem-nema sporih brzina,brze i rikverc rade normalno,kad se ubaciva u spore cuje se da ručica radi(cuje se u mjenjaču da gura polugu) i ima uredno šaltanje ali kad se ubaci u spore i pusti kvačilo traktor soji na mjestu kao da je u leru,sve ostalo radi normalno...

dady

Član
Tu od
22 Sij 2015
Poruka
145
Jel se tebi to isplati? Ne vrijede oni baš puno..
pa za 1000 eur motor lijepo radi,pali iz prve,kvačilo je dobro,hidraulika također čak sam vidio da hidraulika ne pada kad se ugasi(doduše nije bilo ništa prikačeno) ima onih sitnica za poraditi na njemu poput,bravica,struje itd...ali to cu sam odraditi,imam ja i drugi komplet traktor koji leži već 5-6 godina pa mogu ovaj motor svakako iskoristiti ali radije bih pokušao riješiti ove brzine jer mi se čini da su hidraulika i kvačilo u dobrom stanju.danas cu skinuti kućište volana pa viditi hocu li uspijeti naći kvar

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,993
Mislim da badava skidaš kučište volana. Treba skinuti poklopac hidraulike i onda možeš do reduktora

Na vrh