• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 533 rollbar

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,826
A zakaj si si zatvoril pogled onim limom prema natrag?

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,411
Tamo cu postaviti reg tablicu sa svijetlom, prikljucak struje za prikolicu, i spojke za hidrauliku...jedino sto ce malo smetati je za kacenje prikolice automatskom kukom, za drugo, nebi trebalo biti problema.

dkolar

Novi član
Tu od
10 Kol 2010
Poruka
23
Ukupno potrošeno oko 400-500kn.

Dobro si to izveo. Vidim da si puno bolji zavarivač od mene. :) Ja sam se malo zeznuo što nisam napravio ovaj sistem skidanja gornjeg dijela, to bi svaki trebao imati.

Evo jedna slika od mene:

21052011731.jpg

Sad planiram zašarafiti na ovaj srednji poprečni profil neku kutiju sa stražnje strane, jer na ovom traktorčiću nemaš di ni mobitel staviti, a kamoli ključ od klijeti ;)
Da, treba i prikolicu srediti... :)

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,411
Ja sam se malo zeznuo što nisam napravio ovaj sistem skidanja gornjeg dijela, to bi svaki trebao imati.

Ja sam to tako jednostavno izveo: Obzirom da sam koristio cijev 50x80 dao sam pod prešom saviti C 81x51x200/6mm sa fiksne strane je zavareno, a sa strane koje se skida u profil učahurena je cijev 22mm unutarni, vanski 40 i zavareno , i sve to stegnuto vijkom M20. Možeš i ti tako preuredtiti svog. Jednostavnije je nego skemijati s preklopnim verzijama....

08062011442.jpg
[/IMG]

dkolar

Novi član
Tu od
10 Kol 2010
Poruka
23
Ja sam to tako jednostavno izveo: Obzirom da sam koristio cijev 50x80 dao sam pod prešom saviti C 81x51x200/6mm sa fiksne strane je zavareno, a sa strane koje se skida u profil učahurena je cijev 22mm unutarni, vanski 40 i zavareno , i sve to stegnuto vijkom M20. Možeš i ti tako preuredtiti svog. Jednostavnije je nego skemijati s preklopnim verzijama....

08062011442.jpg
[/IMG]
Da, kužim :) I jako dobar posao sa hidraulikom, btw.
Kad tati spomenem da bi ja to rezao ponovno, ne će mu se svidit, haha :)

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,411
Da, kužim :) I jako dobar posao sa hidraulikom, btw.
Kad tati spomenem da bi ja to rezao ponovno, ne će mu se svidit, haha :)
Ako će ti smetati za orati ili frezati ispod grana stabala, onda ćeš sve morati skidati dolje. Druga solucija: Napravi drugi bolji a ovaj prodaj...nije tko zna koji veliki posao to napraviti.

Najnoviji postovi

Na vrh