• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 539 ....linijska pumpa

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,722
Tesko je to ovako objasniti ali da si ga probao voziti tvrdio bi isto sto i ja,,,
Garantiram da sad trosi barem 20% manje goriva i da je barem 20% zivlji nego je bio sa linijskom pumpom,,,

:(emo):

Gospon Bobić sam vi njega dajte njemu njega da prevoza morti bude zadovoljniji,al čuvši priče da su podravci škrt iod takove vožnje najvjerojatnije nebu nikaj,jedino bu onda kod kuće veseliji:icon_fU::tongue::icon_thumright:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,799
Sad ste me ljepo zbunili,,,,,,,ali cijenu samog pregleda pumpe nije mi niko napisao?
Skinuta je sa viljuskara koji je po firmi radio pretezno na leru ,a umirovljen je zbog kupnje drugih na plin ,zbog zatvorenih prostora i ISO??????
Znaci prije svega bi dao negdje ispitat stanje(zagreb,zelina,sesvete,dugo selo ,samobor......da se puknuti ne nade zakinut)
Za pregled ti nesmije uzeti više od 200, 300, maksimalno 400 kuna. Ali svaki od njih bu nekaj našel da bi trebalo, a ovu bu ako nista drugo trebalo preštelati zbog količine goriva i broja okretaja jer ide s viličara na traktor, a onda bu trebalo brtve zamjeniti, nebi bilo loše i semering staviti i ako bošista ima srca, a pumpa je dobra to nebi smjelo preči tisuču kuna, a i to je masna cijena. Jedino ako bu i dize presložil a to nebi bilo loše da se napravi.

Slažem se s Puknutim, naj bližem. Još ako možeš do njega s traktorom pa da ju on skida i postavlja... to bi bil pun pogodak.

stjepan168

Aktivni član
Tu od
6 Ožu 2013
Poruka
973
Dize sam uzel s viljuskara,znaci da bi i njih trebalo ispitat samo,,,,
Jednu bum moral preslozit ,jer kao sto sam reko ,ova moja malo slini ,vjerojatno kod poluge za gasenje,,,,pa cu odlucit.......uglavnom hvala na trudu i sugestijama,

Posljednje uređivanje:

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
Gospon Bobić sam vi njega dajte njemu njega da prevoza morti bude zadovoljniji,al čuvši priče da su podravci škrt iod takove vožnje najvjerojatnije nebu nikaj,jedino bu onda kod kuće veseliji:icon_fU::tongue::icon_thumright:

Navrti se moj dovoljno i bez toga da ga jos i drugi gonaju,,,:icon_weed:

U sezoni ja mjenjam ulje i filter ponekad svaka dva do tri tjedna,,,

c065.gif

Najnoviji postovi

Na vrh