• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

imt ili mf

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Čini mi se da je motor rakovica ali ima tu svega pomalo a najviše mase za brtvljenje.

T

Toyo

Guest
meni se čini da je ovo kao "imt" proizvedeno u engleskoj. proizvedeno oko 1960. ja sam imao šansu vidjet jednog istog godište 1962. koliko sam ja izvedeo od vlasnika so ti traktori imali u mladim godinamo kopač na sebi, i brez kabine i neke čudne dvižne ruke za hidravliko. pogledaj ovo šta piše i onda budeš vidio šta je to.tako ja mislim

I

imt odra

Guest
ja mislim da je imt imam isti takav 533 72 godina motor je potpuno isti a na pločici i mjenjaču piše imt :mrgreen:

A

anel

Guest
evo jos par slicica utisnih plocica koje sam naso ako vam moze pomoc da vidite koji je traktor o cemu se radi

e a jel ovo dodje rotciona ili klipna pumpa

B

Bobo

Guest
Motor je Rakovicin, dakle radi se o IMT 533 meni se ipak cini da je na MF ugradjen Rakovica motor, zbog nekog kvara ili neceg slicnog.

Pumpa je IPM, klipna.

A

anel

Guest
Bobo kaže:
Motor je Rakovicin, dakle radi se o IMT 533 meni se ipak cini da je na MF ugradjen Rakovica motor, zbog nekog kvara ili neceg slicnog.

Pumpa je IPM, klipna.

eh moze bit da je to znaci nije mf nego imt 533

A

anel

Guest
mada to nije tolko ni vazno al et red je da znas sta imas uglavnom traktorce radi dobro ja zadovoljan
al et bio sam radoznal pa stavio na forum znam da neko mora znat o cemu se radi.

hvala svima na odgovorima :p

A

Ado

Guest
Jarane dati pomognem vezano za ovaj tvoj traktor nije IMT .-Ovo jest MF-35 englezac sa tri cilindra ovi modeli su se proizvodili od 1952 godine do 1972 godine.-Sigurno da imas lijep traktor za svoje potrebe jest star, ali jos vrijedan za manje obrade zemlje .-Imam istog vakog samo je kod mene sa cetri cilindra MF-35X.1970 godina proizvodnje.

Koko

Član
Tu od
12 Sij 2010
Poruka
418
A piše i "generalno osvežen" :D Je li to tvornički repariran motor'

M

MF65YUGOSLAVIA

Guest
i ja posjedujem takav traktor samo sto moj ima 4 klipa sve je ostalo isto.Taj tvoj traktor je srpska kopija mf35 ikod nas se popularno zove tristpetak ja posjedujem šesdestpetaka malo jace sunke dvostepeno kvacilio blokada diferencijala i td sam je malo poboljsan

A

Ado

Guest
Kod mene je traktor Massey Ferguson 535 X.-Ima cetri klipa 33Kw-45Ks .-

Najnoviji postovi

Na vrh