• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

imt577dv ili td7506

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,797
kolega je kupil MF.
tak da mislim da ga ovo više ne zanima.

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
ima kod mene jedan imt bez prednje vuče baš fora izgleda još ima naprijed utege pa super izgleda

M

Miško 007

Guest
Dobar je MF ali majko mila skupi dijelovi za njega pogotovo orginal...

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
al ak je origigi mora i da traje,bar je tako sa svim jačim brendovima u ovoj našoj poljoprivredi:partyman:

TorpedoTD45

Član
Tu od
20 Ožu 2010
Poruka
785
Ti motori ulja ne troše dok god im klip ne ispane imao sam i loš motor i radio sam i s duplom vučom i bez i znači i neznači ako si malo bolji šofer da se i bez nje.
Ako nisi treba ti motor je na njemu lako probat kad se zagrije vidiš pritisak ulja malo odušak i obično pali bez grijača..

Ako je tako, svaka ćast,a moram priznati da mi 577 izgleda močno, i vjerujem da je tako.

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
Ti motori ulja ne troše dok god im klip ne ispane imao sam i loš motor i radio sam i s duplom vučom i bez i znači i neznači ako si malo bolji šofer da se i bez nje.
Ako nisi treba ti motor je na njemu lako probat kad se zagrije vidiš pritisak ulja malo odušak i obično pali bez grijača..

Nekažem da traktor u globalu ne valja ali ovo što si ti nabrojo bar pola odvadi a trošenje ulja na stoji jer kum ima 2 kom s i bez prednje vuče radi samo šumu, da su izdržljivi motori to stoji palenje po zimi upitno a što se tiče kočnica KATASTROFA na duplaku je radio 2 puta u mjesec dana sve novo stavljo ali ne koči ni sada.Ako netko ima volje,vremena,živaca i znanja za šarafanje to je pravi izbor.Dobre strane hidraulika,izdržljivi motori,djelvi na svakom ćošku u globalu ocjena -3

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
Da u zimi ne pali,pa ne pričajte gluposti,motor ako je u redu na -10 mora bez grijača na zub upalit bez pitanja.

Za kočnici treba samo malo truda dat i one rade.

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
kolega je kupil MF.
tak da mislim da ga ovo više ne zanima.

slažem se sa tobom,
tako da tema ide pod ključ,
ako bude potrebe za otvaranje tema
javiti se na PP