• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Inkubatori , (što napraviti zadnjih nekolio dana prije izlaska piliča iz jajeta)

• Temu pokrenuo Član obrisan - 49496
  • Datum prvog posta
Č

Član obrisan - 49496

Guest
Zanima me do kojeg dana treba da se okreču jaja u inkubatoru, prije nego počinje valjenje izlazak piliča iz jajeta, imam jaja u onim kineskim košaricama ,za automatsko okretanje jaja , pa me zanima dali treba jaja prije nego počnu izlaziti prvi piliči staviti na ladicu sa mrežicom ili ih ostaviti u tim košaricama

ivanhecimovic

Aktivni član
Tu od
11 Ruj 2014
Poruka
688
3 dana prije kolko se sjećam se nis ne dira bar su tak ranije pricali na forumu, imate temu inkubatori tam vam sve pise

Č

Član obrisan - 49496

Guest
Pročitao sam cjeli forum , o svemu piše samo ne o kompletnom postupku valjenja, postoje više načina u kakve posude se jaja stavljaju, pa me zanima dali ostaju jaja u automatskom okretaču( oni kineski okretači koji su u plastičnim inkubatorima ) ,ili ih izvaditi iz tih košarica i staviti u posudu koja je napravljena kao tepsija iz letvica a za podlogu ima mrežicu protiv insekata (,koji je zadnji dan okretanja jaja) molim neka odgovore daju samo oni koji znaju , ili ako ko zna gdje piše o tome da mi pošalje link, a ne da veli traži tamo, želim konkretan odgovor ili je nekome u interesu da samo nešto napiše.

ivanhecimovic

Aktivni član
Tu od
11 Ruj 2014
Poruka
688
Ja sam vama pokusao pomoc kolko god mogu jer vidim da niko drugi nista nije napisao a mislio sam reko možda je hitno a vi ste bezobrazni ali neka sretno vam u trazenju zeljenih informacija

tototozg

Aktivni član
Tu od
6 Ožu 2015
Poruka
596
Tri dana prije lezenja se jaja vise ne okrecu i stavljaju se u vodoravan polozaj u ladicu za lezenje (u vasem slucaju u ladicu sa mrezicom, kako ste rekli..).

Na vrh