• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Inox bačve

zaneto

Novi član
Tu od
15 Ožu 2018
Poruka
4
Pozdrav
molim vas ako znate neke proizvođače inox bačvi za preporučit unutar granice Hrvatske.
Zatražio sam već ponudu od Letine i Rogalo.
Isto tako ako netko zna da li Hrupac još uvijek radi bačve ovako u fušu pošto mu je firma u stečaju i ako imate njegov kontakt broj_
Hvala
 
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,422
Kod mene trenutno 90% bačvi je Letina, noge su puno kvalitetnije odrađene nego ove XY. Imam par komada iz Peveca većina je ok, ali ima i jedna koja je ajme meni majko moja. Na nju treba paziti kako se barata, jer se noge vole savijati, onda automatski savije i dno pa i konačan oblik ide u elipsu. Nekima su noge čak pucale pa je nerjetko i sadržaj plivao po podrumima, a bačva naravno koja padne pod teretom više nije bačva, odnosno može služiti samo za pretoke i tako jer plutajući više ne ide unutra.

Svakako predlažem Letinu, mada kažu da je skuplja od onih Talijanskih koje se daju naći po trgovačkim centrima, ali isto tako mislim da vrijede svake lipe. Imam tankove od 2000L sa hlađenjem od Letine i mogu samo hvaliti.
 

zaneto

Novi član
Tu od
15 Ožu 2018
Poruka
4
Znam da je Letina top, imamo ih i mi unutar obitelja dosta, od 2000 pa do 2500 litara.
Sad bi ja za svoj podrum kupio jednu od 2000 litara i tražim ponude. Trenuno imam ponudu od Letine i Rogalo, ali želim još.
Hrupec je radio dobre bačve, volio bih dobiti njegov kontakt da vidim ako ih možda još radi.
 
Na vrh