• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

popopboat

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2021
Poruka
177
A onda je jeftina provokacija :p

Imam male zelenu i crnu, zasad skroz zadovoljan, crna izgleda traži 8ah, a nemam.
Jedina zamjerka što sam primijetio (mislim) , da na tim popustima budu lošiji zupčanici, kolega kupio po redovnoj cijeni nešto prije mene, ja na onom "popustu" oko Božića i puno su bolji zupčanici na njegovoj.

Rekli su da garancija vrijedi kod nas nebitno gdje je kupljeno, pa valjda će se isplatit za 5 godina.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
985
Trebam preporuku vanjskog LED reflektora od 100 W ili više koji ne titra. Kupio sam ovakve od 100 i 150 W i ubi me titranje, a sad mi je kasno za vratiti...

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,651

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,750
I onda mislim da mi stvarno ništa više ne treba 🤣
To je današnje mišljenje, "sutra" bu vrlo vjerojatno trebalo još nekaj. Priznali mi to ili ne, droga je to.

Ne zelim skitat tuđu sliku...3 vaservage sto su neki dan bile u lidlu u ponudi, sve tri razlicito pokazuju 🤦‍♂️

Lako za vaservagu. Izmjeriš na jednu stranu pa je okreneš na drugu i raspoloviš. ;) :ROFLMAO:
Kak da ja, bez nekog baždarenog toplomjera, znam koji toplomjer od tri pokazuje najbliže točnome (točno vjerojatno nijedan). Razlika je kod 20-ak Celzijusa 2,5°C. Jedan je onaj kaj je ujedno i vlagomjer za drvo i zidove, drugin laserski (IC), a treći živin za okačiti na zid. Prva dva su iz Lidla.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,289
Sestra mi predaje strojarstvo u Briselu pa kažem de mi uzmi 😅

Onda čekam da mi se smiluje pa da dođe autom, a ne avionom pa da mi donese...

Ali može se i preko mailbox I takvih servisa. Znam da je netko uzimao.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,289
Vidim da su ovaj tjedan u njemačkoj 8ah smart baterije 40e komad.

Ali samo za kupnju u trgovini.

Koliko su bile kod nas?
1000022127.jpg

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,289
Jeste vidjeli da ima 12ah baterije parkside?

To mi se čini super za trimer, kosilicu I takve vrtne alate

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,911
Samo kaj su preteške, a i prevelike za kosilicu, pa ne pašu unutra ;)

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,750
Koliko je težak trimer s tim velikim baterijam/baterijom?
ZJ je odgovoril prije nek sam do kraja napisal pitanje. :)

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,289
Pa s 8ah baterijama je puno puno lakši za oko ograde, dvorišta i te sitne poslove nego 545rxt.

Šteta što su za kosilicu pre velike

Na vrh