• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

karlom

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2013
Poruka
397
Morati ću onda u izradu u SSM izvedbi. Ne znam kako su se potrošili, a uopće nije puno radila.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,273
Da, imaju (bar oni koje sam reklamiral, a bili su iz Njemačke).
Opet podsjećam na svoje iskustvo s reklamiranjem baterija...

Ukoliko nemaju Ian kod u svojoj bazi na priznaju... Barem meni nisu

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,088
IAN piše na svakom Lidlovom računu za PS proizvod, a i na proizvodu (bateriji) samom.
Ne razumijem kaj imaju ili ne imaju za priznati ili ne. Mijenjal sam neispravne 4 i 8Ah baterije i nije bilo problema.
Ako PS kupuješ u Kauflandu, onda ne znam kak to funkcionira, je na njihovim računima ne piše IAN.

vlastel

Dobro znana faca
Tu od
30 Sij 2019
Poruka
638
Kad smo kod Parksida, kakva je sad situacija sa popravcima u garantnom roku, ko to sad radi?

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,237
Ne znam, ali neke stvari pokušavam reklamirati sad već 5. puta, uopće ne šalju nikoga po to niti odgovaraju na mail. Ako ostavim u trgovini, tko mi garantira da ću dobiti novo ili povrat?

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,360
Kad smo kod Parksida, kakva je sad situacija sa popravcima u garantnom roku, ko to sad radi?
Ja sam reklamirao aku puhač lišća,Gls da otpeljao i popravljenog dopeljao, i to sve u roku od tjedan dana. Voze ga nekome u Zg na popravak.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
2,008
Ne znam, ali neke stvari pokušavam reklamirati sad već 5. puta, uopće ne šalju nikoga po to niti odgovaraju na mail. Ako ostavim u trgovini, tko mi garantira da ću dobiti novo ili povrat?
Tek kad sam odneseš u servis napravil su sranje.PO nekakvom Hrvatskom zakonu/pravilu bi trebao odnesti u dućan,oni šalju u servis ako ti u roku 40 ili 45 dana ne poprave tvoje,u dućanu ti moraju dati ili drugi uređaj ili novce.Ako ti ne naprave tako možeš ih preko udruge za zaštitu potrošača pritisnuti i moraju ti dati ili jedno ili drugo.
Ako sam odneseš u servis čekaj magare dok trava ne naraste.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,145
Da, imaju (bar oni koje sam reklamiral, a bili su iz Njemačke).
Nemaju, nemaju.

Kolegi (onaj čiji su bili oni zeleni retrovizori kaj se sad kod tebe voze u bunkeru) je prijatelj donesel velikog udarnog, pošto su bili na akciji uzeli su dva. Svaki po jednog.
Stala su oba i kod nas ih neče niko zaprimiti na popravak.
Servis veli da nek ih ostave u dučanu u kojem su ih kupili..... poslali su ih gore, popravili ih budu, ali imaju dečki sto komplikacija i nemaju alat več preko mjesec dana.... onaj s retrovizorima je poludel i kupil je Mileta, bil je u Ciaku 600 eura sa dvije baterije. Kak bu dugo bumo vidli ali s velikim udarnim od Parksajda svi imaju kratko osmjeh na licu jer su se svi po par puta pokvarili.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,088
Zovu te telefonom i onda se dogovorite o postupku. Meni su par put vrnuli novce za proizvode kojih više nemaju u ponudi, ili nemaju sličnih za poslati.

Nemaju, nemaju.
Ovo je nekaj novoga za kaj ne znam. Prije pol godine nisam imal takav problem...
A nikaj, onda PS mijenjamo za neki jeftiniju kinesku marku ;)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,088
U početcima PS je imal dio rebrandiranog Einhell alata.
Danas su to dva potpuno različite familije alata.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,084
Ali je PS kao pod patronatom Einhella,tj oni proizvode robnu marku za Lidl i Kaufland. Ono za Kinu je bila šala. I tak većina poznatih marki ima pogone u Kini. Za sad znam samo jednu marku alata koja nije ni jedan komad proizvela izvan Njemačke.(ako se u međuvremenu nije nekaj promijenilo 🤔)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,088
Nije, PS kao robna marka, nema veze s Einhellom.
Dijelovi ili cijeli proizvodi mogu biti izrađivani u istim tvornicama , ali nisu isti, čak niti slični.
I PS i Einhell su samo robne marke, poput Wuert-a ili Foerch-a, koje prodaju no name (OEM) proizvod pod svojim imenom.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,084
Samo djelomično si u pravu. Ne proizvodi Einhell sav PS,alat. Ima njih tu mali milion,ali je među njima i Einhel. I drugo,Einhell nije nikakva robna marka,imaju svoje pogone u Njemačkoj od 1964(javno dostupni podaci). A da je dio alata kosookog porijekla ,to stoji.
Nego,dali si skužil na koju sam marku mislil da ne proizvodi alat izvan Njemačke 🤔
P.S. Wurth i Foerch su samo dileri,nemaju niti su ikad imali proizvodnju

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,088
Ne znam ni jedan (naravno da ne znam sve) PS - Einhellov proizvod (alat) u zadnjih 5 godina.
Znam da ih je nekaj bilo pred 15+ godina, ali nisu bili identični iako su bily by Einhell.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,145
Prije 10, a i vise let smo mogli kupiti alat na kojem je Pevec pisalo i zelene boje je bil...
Ne se s tim umarati, sve je to isto, možda ovi razvikaniji proizvođači neke opterečenije dijelove stave kvalitetnije ali sve je to tu negde.

Mene je zanimalo ovo s garancijom jer kolega ima problem a ovde se pisalo da nema veze gde je kupljeno i da se kod nas garancija ostvari bez problema.
Očito bas i nije tak.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,084
Prije 10, a i vise let smo mogli kupiti alat na kojem je Pevec pisalo i zelene boje je bil
Naručiš od kosookog kontejner alata i pisalo bu gore MUHA. I farbu si moreš zebrati 🤣🤣🤣

Na vrh